Αναφορά σε αιδοίο, που αναδύει τη γνωστή... μυρωδιά ψαριού. Κάργα στην απλυσιά είτε για λόγους υγιεινής (όπως λέει η κάτοχός του «γιατί τα τεχνητά καθαριστικά χαλάνε το φυσικό pH του κόλπου»), είτε λόγω αγαμίας/παρθενιά.

- Σκύβω να τη γλείψω δικέ μου και έμεινα.
- Τόσο ωραίο ήταν το μουνί της;
- Δεν ξέρω, δεν πρόλαβα να δω. Σχεδόν λιποθύμισα από τις αναθυμιάσεις.
- Πάλι σε ψαρομούνα έπεσες;;;

(από earendil_ath, 14/12/12)

Σχετικά: μπακαλιαρίλα, καμένο ντουί και το ευρύτερο μουνίλα. Δες και -μούνα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Μπαμπαδιστί ψαροκασέλα.

#2
Galadriel

Δε νομίζω ότι η παρθενία βρωμάει ψαρίλα. Αντιθέτως, μάλλον σε τριαντάφυλλο παραπέμπει. Το εμβληματικό λήμμα ομπρέλα «μουνίλα» καλύπτει πολλές πτυχές της πολυπλοκότητας και ποικιλίας.

#3
o_perastikos

Τριαντάφυλλο; Δε θα στο χαλάσω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πάντως μου έχει τύχει ψαρομούνα, και ομολογώ, μόνο με μάσκα θα πλησίαζα. Αν και τί να πλησιάσω, σιγά μή βάλω γλώσσα εκεί μέσα.
Άσε, άμα τύχεις σε μουνί γαρύφαλο, θα αναθεωρήσεις :-)

#4
Galadriel

Τι είναι πάλι το μουνί γαρύφαλο;!

#5
earendil_ath

Βλέπε βίντεο

#6
Galadriel

Αααα πεστο έτσι ντε. Βρε, λέει ο άλλος άμα τύχεις σε μουνί γαρύφαλο θα αναθεωρήσεις λαμβάνοντας υπόψη και το λήμμα, η ντούβλα λέει μου κανε το μουνί γαρύφαλλο, δεν κολλάνε τώρα αυτά... Τι κόκκινο τουμπανιασμένο και να μυρίζει ομορφα; ή ψαρογαρύφαλλο; με μπερδεύετε και πρέπει να πάω και γραφείο.

#7
MXΣ

το ψάρι με το τυρί πάει;

#8
iron

αχαχαχχχ μχσ, στός! λένε ότι προκαλεί δηλητηρίαση...

αλλά από την άλλη τι να πω, έχουμε αυτό το έδεσμα αηδία που αρέσει σε όλους εκτός από μένα, το ψάρι α λα σπετσώτα, που έχει μέσσ ΚΑΙ ντομάτα, λιάχχχχχχχχχχχ

#9
MXΣ

Φαντάσου δηλαδή να είσαι ο τρίτος, -η σε τέτοιο τριολέ... όχι μόνο τη γάμησες αλλά μπορεί να πάθεις και καμμιά δηλητηρίαση... ίου, που θα'λεγε και η Mes...

#11
MXΣ

Ένα Ε2 με πολλά Ω3...

(δεν περιγράφω άλλο)

#12
o_perastikos

Το μουνί γαρύφαλλο, το ήξερα σαν παρομοίωση οσφρητική... Ξέρετε, το γαρύφαλλο μοσχοβολάει. Είδα όμως εδώ και την πιο καθιερωμένη ερμηνεία της γαρουφαλόμουνου, και δε θέλω να αμφισβητήω την αυθεντία του site. Πάσο!

#13
Galadriel

Ε, πέστο και συ γιασεμί να μην μπερδευόμαστε.