Πολύ πικρός (συνήθως για ροφήματα). Ως γνωστόν τα περισσότερα δηλητήρια έχουν πικρή γεύση. Έτσι η Μητέρα Φύση μας προστατεύει από το να τα φάμε ή να τα πιούμε.

Τι καφές είν' αυτός! Δηλητήριο! Δεν έβαλες ζάχαρη;

(από Khan, 22/12/12)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Khan

Από τις καλύτερες ατάκες του Churchill.

#2
Galadriel

Και τι λέει η ιστορία για τη συνέχεια Χαν, πηδηχτήκανε ο Τσόρτσιλ με την Άστορ; Με λίγη καλή θέληση αυτός ο διάλογος παίζει για εισαγωγή σε τσόντα με συνέχεια διαλόγων τ. [εδώ έχω γράψει και έχω σβήσει περίπου 5 διαφορετικούς διαλόγους, ο ένας πιο πρόστυχος από τον άλλο, σο το αφήνω στη φαντασία σας γιατί κωλώνω]

#3
salina

[I][Να αφήσεις τα γράψε-σβήσε, και να γράψεις κανένα διάλογο της προκοπής, έχουμε πήξει στα λογοκριμένα και στα «σ'αγαπώ μ'αγαπάς» και άλλες πίπες]

Στόις spapakons μου τόλεγε κι η μάνα μου «τον καφέ τον πίνεις δηλητήριο, το ούζο το πίνεις δηλητήριο (ανέρωτο), το τσάι το πίνεις δηλητήριο και δεν τρως τον μπακλαβά επειδή τον έφτιαξα ελαφρύ και δεν έχει πολύ σιρόπι; βρέ α να χαθείς...»

#4
iron

αχαχαχχχχχ σωστή η μάνα!!!!

#5
spapakons

(Ο πολλά βαρύς μάγκας) το ούζο πίνει ανέρωτο και τον καφέ του σκέτο! Ο λόγος του συμβόλαιο, στην πιάτσα έχει βέτο! (από το τραγούδι «Του άντρα του πολλά βαρύ»)