Πολύ συχνό στο μπουρδελοϊδίωμα. Πρόκειται για τον μπουρδελιάρη που ερωτεύεται τάνα.

Μπορεί να καψουρευτεί μπουρδελοκόριτσο ή στουντιοκόριτσο δίκην αντίστροφης παρά φύσιν ασέλγειας. Μπορεί, όμως, επίσης να υποστεί πουτανοκαψούρα κανονικά και με το νόμο σε δύο τουλάστιχον περιφτώσεις: σε πουτό σε πάσης φύσεως τελειωμενάδικα, οπότε καθίσταται πουτόπιστος, που λένε και οι κουμπάροι μας. Ή ακριβοπληρώνοντας υπηρεσίες γκουφουέ και σούπερ-γκουφουέ με γκομενοφάση - έσκορτζ ή τουρίστριες.

Η πλειοψηφία της μπουρδελοκοινότητας είναι δριμέως επικριτική προς τον τοιούτο πουτανοκαψούρη. Θεωρείται ότι χαλάει την πιάτσα για τους συναγωνιστές και ότι χαλάει δραματικά και τις υπηρεσίες των κορασίδων, καθώς τις καλομαθαίνει, αυτές και τα γαμαζιά τους. Αλλά η πουτανοκαψούρα θεωρείται και καθ' εαυτήν ως ασύγγνωστη μουνοδουλίαση και σύμπτωμα του κλασικού του μαλάκα του Έλληνα. Σε εποχές μάλιστα κρίσης, τσουβαλιάζεται μεταξύ άλλων ως ένας ακόμη λόγος που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Ωστόσο, απέναντι σε αυτό το κυρίαρχο μπουρδελοντίσκουρς υπάρχει και μια μειοψηφική φωνή που ισχυρίζεται ότι οι πουτανοκαψούρηδες αποτελούν ένα αναγκαίο κακό. Θεωρείται δηλαδή ότι το ιδανικό ενός ελβετόψυχου μπουρδελιάρη που θα συνουσιάζεται χωρίς καθόλου συναίσθημα εξασφαλίζοντας το απόλυτο value for money είναι μια ουτοπία ή και δυστοπία. Για να είναι ο Έλληνας ο ούμπερ γαμίκουλας, που όλοι ξέρουμε ότι είναι, - επιβεβαιώνεται άλλωστε και από στατιστικές μετρήσεις-, είναι μέσα στο παιχνίδι και λίγη πουτανοκαψούρα δίκην κωλάντεραλ ντάματζ.

Συνώνυμο: αγαπούλης (αποτελούν το ίδιο target group κορασίδων με gfe χαρακτηριστικά).

  1. Tο oτι ο ελληνας ειναι πουτανοκαψουρης η' γενικως πολυ τρυφερος με τις γυναικες,το θεωρω καλο και πολυ νορμαλ θα ελεγα. Πως ειναι δυνατον να εισαι καλος εραστης,αν δεν λατρευεις τις γυναικες.Οι λοιπες θεωριες ειναι για μικρα παιδια..σκληρος και ψυχρος και φοβερος εραστης ας μου επιτρεψετε να μην το πολυπιστευω. Αυτη ειναι η φυση του ελληνα,τρυφερου και θερμου,και νομιζω πως μ αυτα τα χαρακτηριστικα ολ αυτα τα χρονια θεωρηθηκε μακραν ο καλυτερος και πιο φημισμενος εραστης στον κοσμο.

  2. ποσο ανοητοι μπορει να ειστε εσεις οι σπονσορες των μαγαζιων αυτων; το να παει καποιος μια στο τοσο, σε κανα μπατσελορ ή για το χαβαλε, μπορω να το καταλαβω. Το να εισαι ομως τακτικος θαμωνας-πουτανοκαψουρης δεν μπορω να το διανοηθω. Να ξημεροβραδιαζεσαι σα λακαμας, να σου αδειαζουν την πορτοφολα αυτα τα κορακια, να σου πουλανε αγαπες και να νομιζεις οτι εισαι και ο σουπερ γαμικος. Να χαλας χρονο-χρημα για να τον παιξεις τουαλετα ή στην καλυτερη να στον παιξει φραπα καμια εναντι αδρας αμοιβης.

  3. επισης συστηνεται σε πασης φυσεως αγαπουληδες και πουτανοκαψουρηδες αφου κατεχει το μπλα μπλα και την πουτανια στο μεγιστο βαθμο.

  4. Υποψη δεν ειναι για πουτανοκαψουρηδες και αγαπουληδες αυτες οι κοπελες αλλα για σκληροπυρηνικους χομπίστες γαμιαδες.

  5. Αλλά επειδη η πουτανα δεν κοβει ποτε το γαμησι επεστρεψε στα μπουρδελα απο τις πιο σοφες κουβεντες.ευγε. αυτο να τα βλεπουνε οι διαφοροι πουτανοκαψουρηδες που ερωτευονται πουτανες και θελουν να το παιξουν καλοι Σαμαρειτες.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
σφυρίζων

Τσίμπα κι ένα παράσημο για το λήμμαν!

#2
vikar

Τυπικός πουτανοκαψούρης παίζει στον «Αστερισμό της Παρθένου» με Λάσκαρη (Δαλιανίδης-Τζαβέλλας 1973).

#3
Khan

Σωστός!