Αν και κλαρινογαμπρός δήλωνε αρχικά τον λαϊκό άντρα που φορούσε τα καλά του ρούχα που συνήθως ήταν αυτά λαμέ κουστούμι, μακρουλά παπούτσια και μεγάλοι γιακάδες, η σημασία της λέξης έχει πλέον, όχι μόνο συγκεκριμενοποιηθεί, αλλά και μετατοπιστεί προς την αντρική νεολαία της δεκαετίας του 2010.

Έτσι πλέον, ο κλαρινογαμπρός είναι ο νέος που έχει ξυρίσει στα πλάγια τα μαλλιά του, ενώ πάνω είναι μακριά, φοράει τόσο πλεκτές ζακέτες όσο και αμάνικα μπουφάν, στενά παντελόνια ή φόρμες και πάνινα παπούτσια ή αθλητικά ανάλογα.

Το στυλ του κλαρινογαμπρού που εδώ αναφέρουμε αποτελεί το πέρασμα από το ομοφυλοφιλικό χιψτερικό στυλ σε αυτό των ετεροφυλόφιλων αντρών. Έτσι, ο κλαρινογαμπρός δεν σχετίζεται πλέον με τους πρώτους, παρά με τους κάγκουρες και τους κλαμπόβιους.

Έπρεπε χθες να δεις τον Νίκο, ήταν τελείως κλαρινογαμπρός. Έχει ξυριστεί στα πλάγια και φόραγε ένα καρό πουκάμισο με μια πλεχτή ζακέτα.

(από Khan, 04/02/15)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
iron

δείτε και εδώαναφορά σε μας...

#2
Dr. Steve Brule

Ο Mikeius καθιέρωσε και το χαϊδευτικό κλάριν/clarin.

#3
soulto

Φρέσκα, εδώ τα φρέσκα σλανγκόψαρα!

«300 συμβάσεις επαναπρόσληψης Χ 12% προμήθεια για τον αρμόδιο Υπουργό κλαρινο-Κατρακυλούγαμπρο. Πρώτη φορά Αριστερά με τόση λαμογιά!»

[IMG]https://o.twimg.com/2/proxy.jpg?t=HBg5aHR0cDovL3d3dy5pZWZpbWVyaWRhLmdyL3NpdGVzL2RlZmF1bHQvZmlsZXMvMjI0NTE2MDEuanBnFOADFOgCHBQIFAYAABYAEgA&s=960P3pkfElgsq09JoOms9jEDAnQW6us4qpxKW4Kv02M[/IMG]

#4
Khan