Επίσης, είναι και υποκατηγορία του καλημεράκια και του καληνυχτάκια στο Φέισμπουκ και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φόρα στο Ίντερνετ. Ο καλησπεράκιας είναι αυτός που προσπαθεί να πιάσει κουβέντα σε αργές βραδινές και νυχτερινές ώρες, κατ' ελπήδα με σέξι καυλίτσες. Η διαφορά από τον καληνυχτάκια είναι ότι ο τελευταίος έχει κάποια μόνιμα θύματα που από την περιωπή που του προσφέρει η εξοικείωση και η «δέσμευση» τα καληνυχτίζει ανελλιπώς κάθε νύχτα όταν τελειώνει η ιντερνετική μέρα, ενώ ο καλησπεράκιας προσπαθεί να ανοίξει κουβέντα για να προσπορίσει οφέλη.

Εξάλλου, ο καλησπεράκιας μπορεί να καλησπερίζει μια ολόκληρη διαδικτυακή κοινότητα (και σε φόρα) και το τερματίζει όταν βάζει και ρομαντικές εικόνες με την λέξη «καλησπέρα» βλ. μήδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο καλησπεράκιας έχει στοιχεία και από τον έτερο ορισμό του John Black, αν πρόκειται για κάποιον που είναι επιφορτισμένος με το καθήκον να καλωσορίζει νέα μέλη σε ένα φόρουμ ή άλλη διαδικτυακή κοινότητα.

  1. Θέμα: Καλησπερακιας. Καλησπερα και καλη βραδια σε ολο το forom....την αγαπη σας κυρ αστυνομοι γιατι δεν φταιμε που τρεχουμε πολυ οι πισοκουνες λοιπον λοιπον ...Καλησπερα και απο εμενα να με καλωσορισω στο club και εγω..... (Εδώ).

  2. Μπορεις ανετα να γινεις εσυ ενας admin , φυσικα και ενας καλησπερακιας , οπως και να εχει ενας καλως κριτης για το τι γραφει ο καθενας που το γραφει και γιατι , αλλα να μαθεις να δινεις καλες και στοχοστικες απαντησεις , χωρις γευση ειρωνιας αλλα και λιγοψυχιας !!! (Εδώ).

  3. Καλό το να είσαι καλημεράκιας, καλησπεράκιας, καληνυχτάκιας στο ΦουΜπού, αλλά αν δεν έχεις και μια ωραία φωτό προφίλ με μπλε μάτια και γυμνασμένο σώμα, γκομενάκι δεν πρόκειται να χτυπήσεις.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
PUNKELISD

Ο Σ. Θεοδωράκης είναι μια υποκατηγορία του καλησπεράκια από μόνος του.