Παράφρασις του Ούριου ανέμου, του ανέμου δηλαδή που πλέει προς την κατεύθυνση της κίνησης ενός πλοίου, του ευνοϊκού δηλαδή ανέμου (μεταφορικώς των ευνοϊκών συνθηκών).

Ταυτόχρονα σύνθετη λέξη από το ματσούρι και τον Ούριο άνεμο. Ματσούρι εκ του Αγγλικού mature, της ώριμης δηλαδή γυναικός. Το ματσούρι διανύει την 5η με 6η δεκαετία της ζωής του(45-60 περίπου) και είναι το επόμενο στάδιο του μιλφονιού και το πρώιμο του τζιλφονιού. Πολλές φορές είναι χήρες ή παντρεμένες με μεγάλα τέκνα που έχουν σκυλοβαρεθεί την έγγαμη ζωή τους και αναζητούν σεξουαλικά ερεθίσματα και τρόπους να εκτονωθούν σεξουαλικά κυρίως με μικρότερους τύπους (αλλά όχι και απαραίτητα).

Όταν μαζεύονται πολλά ματσούρια δημιουργείται ο ματσούριος άνεμος που καταπίνει στο πέρασμά του από ντόπια τεκνά μέχρι πλανόδιους μικροπωλητές Πάκηδες και Αφρικανούς που είχαν την ατυχία (ή την τύχη όπως το πάρει κανείς) να βρεθούν στο πέρασμά του.

Μέρη που συχνά δημιουργείται ματσούριος άνεμος είναι τα κομμωτήρια, τα στριπτιτζάδικα με ladies nights, τα swinger clubs κτλ.

- Πωπω φίλε κοίτα τέσσερις πενηντάρες που έχουν μπάρμπα τον Φουστάνο. Στην τρίχα και ψάχνονται σίγουρα όλες τους!
- Ματσούριος άνεμος θα μας καταπιεί.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία