Αυτό που όταν θες να περιγράψεις ή να ορίσεις ένα φαινόμενο με χιπστερισμό και χαριτωμενιά, ξεκινάς την πρότασή σου με «αυτό που».

  1. Ντεκαφεϊνέ: Αυτό που προσπαθείς να αποπλανηθείτε με φίλη για να γίνει κάτι μέσω μεθυσιού, μέχρι που φτάνει ένα σημείο όπου από καθ' υπερβολήν ζήλο η μεν φίλη είναι έτοιμη προς αποπλάνησιν, εσένα δε σου έχει καταστεί φυσικώς αδύνατο να την αποπλανήσεις λόγω αλκόολ.

  2. Καλοκαιρινό ντεκαφεϊνέ: Αυτό που παίρνεις σκάφος για να πας στις καθαρές παρθένες παραλίες όπου δεν υπάρχει πρόσβαση και δεν τις βρωμίζει κανείς, με αποτέλεσμα να τις βρωμίζεις εσύ με τα απόβλητα από το σκάφος που τα μεταφέρεις παντού μαζί σου.

  3. Αυτό που βλέπεις μια ωραία σέντρα στο μουντιάλ και σκέφτεσαι τι καλός ευρωβουλευτής θα μπορούσε να γίνει αυτός που την έκανε. Αυτό.

  4. Καλοκαιρινό double-bind: Αυτό που άμα δεν βρεις δέντρο να βάλεις το αμάξι από κάτω μετά το βρίσκεις να καίνε μέταλλα και καθίσματα στους 60 βαθμούς, ενώ άμα βρεις δέντρο το βρίσκεις μες στις κουτσουλιές και το ρετσίνι.

(στάτους όλα βγαλμένα από το φατσομπούκι)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
allivegp

Ωραίο!

#2
σφυρίζων

Θένκια!

#3
soulto

αυτό που συγκρίνετε το κωλοδάχτυλο του Βαρουφάκη με της Bild, τι φάση; Ό ένας είναι ΥπΟικ, η άλλη μια φυλλάδα της σειράς.