Απαξιωτικός χαρακτηρισμός του Ελληνικού κράτος, προσφιλής σε νεοφιλελέδες, βλαχοφιλελέδες, νεοφιλελέρες, φιλελέφτ και πάσης φύσεως αντικρατιστές.

Υστερική αναδρομή του φαινόμουνου «κρατιστάν»:

Το κρατιστάν, αλλιώς γιουνανιστάν, αυνανιστάν, ή ελλαδιστάν (επίσημη ονομασία: Λαϊκή Θεοκρατία του Ελλαδιστάν) αποτελεί κρατίδιο-στίγμα στις παρυφές των Βαλκανίωνε.

Το όνειρο κάθε ελλαδιστανού υπηκόου ήτο μια παχυλά αμειβόμενη αργομισθία στο βαθύ δημόσιο (βλ. ξυσαρχιδιστάν, γραψαρχιδιστάν, σταρχιδιστάν). Το όνειρο έγινε ονείρωξη επί πασοκιστάν, περίοδο κατά την οποίαν πριμοδοτήθηκε βεβαίως βεβαίως από τον κρατικό κορβανά και ο ιδιωτικός (σκρίβε: παρακτατικός) τομέας (βλ. βωβοκιστάν, κοκκαλιστάν, λαμπρακιστάν και πάσης φύσεως λαμογιστάν).

Το μονδέλο φευ κατέρρευσε ελλείψει μπαγιόκο και το καραγκιοζιστάν μετεξελίχτηκε σε μεταρρυθμιστάν καθώς οι διαφωτιστάν σήκωσαν κεφάλι στο ραγιαδιστάν ελέω δοσιλογιστάν. Το φορολογικό τσουτσουνάμι που μας φόρεσαν οι τοκογλύφοι μετέτρεψαν το άλλοτε κραταιό μαλακιστάν από Φραπεδιστάν σε κακουχιστάν, κοπαδιστάν, τουμπεκιστάν και άγριο τσιμπουκιστάν.

Τελευταία σανίδα σωτηρίας για το μπουρδελιστάν αποτελεί το ΣΥΡΙΖιστάν Σλανγκιστάν, τώρα μάλιστα που η γης κατάπιε το μοντουλιστάν και δεν πέφτει πια μπανιστάν.

1.
γιατί αλήθεια χρειαζόμαστε ένα δυνατό κέντρο; αν εννούμε ΠΑΣΟΚ του 80-90-00 αυτό ήταν κρατιστάν.

2.
Δεν φταιει η Ελλαδα γι αυτο... Το κρατος κ η κυβερνηση φταιει... Καλυτερα να λες κρατισταν, κυβερνυσταν... Κλπ...

3.
True. Το psi ειναι δώρο και καλο θα ήταν να το σεβαστούν οι ουρακοταγκοι του κρατιστάν, μην αρχισουν τους τα φαγαμε, παμε για αλλα κτλ...

4.
Άρθρο: «Ο νέος φόρος στα αστικά ακίνητα»
Σχόλιο: μας παρεχουν ομως κ γαμω τις υπερεσιες απο το αστικο κρατισταν μας. να πληρωσουμε παραπανω κιολα που μας καναν τοσο εβροπεους

5.
Άρθρο: «Σιβιτανίδειος Σχολή: Απομάκρυναν παρανόμως 3 αδέσποτα τα οποία κακοποιήθηκαν από τους φοιτητές»
Σχόλιο: Αναρωτιόμαστε επίσης αν ζούμε σε χώρα –μέλος της Ε.Ε. ή σε κάποιο Κρατιστάν του μεσαίωνα ;

6.
Άρθρο: «Ανησυχία της Διεθνούς Αμνηστίας για την καταδίκη του «Γέροντα Παστίτσιου»»
Σχόλιο: Τι να περιμένει κανείς από μία χώρα που τύποις μόνο ανήκει στην Ευρώπη. Κατά βάθος ανήκει στην Ανατολή, μα στην βαθιά βαθιά Ανατολή ..προς Πακιστάν μεριά. Οπότε ας μη βρίζουμε τους καημένους τους Πακιστανούς, αυτή η χώρα, οι πολίτες της, οι δημόσιοι λειτουργοί της είναι τρισχειρότεροι. Ευλόγησόν μας δέσποτα Παστίτσιε ....Κάνε μας να αντέξουμε κι αυτό το πικρόν ποτήριον της σιχασιάς για αυτό το απολίτιστο κρατιστάν

(από Khan, 14/09/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
σφυρίζων

Βλέπω ότι παίζει και το αντικρά (κατά το αντιφά)