Σλανγκική πάθηση όπου ο πάσχων είναι παχύδερμο, χοντρόπετσος, άνιωθος, τελείως πωρωμένος και δεν έχει καμία ευαισθησία, φιλότιμο, ανησυχία.

  1. ΚΑΡΝΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ; ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΡΤΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ WORLD ΣΟΣΙΑΛΑ ΤΟΝ ΓΑΠ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣ ΘΗΚΑ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. Ε;; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΖΙ;;;ΛΙΑ, (Φωνακλάς γυρεύει το δίκιο του εδώ).

2. Να συλληφθεί πάραυτα για κακογουστιά, χοντροπετσίαση, αστική αγκύλωση και μικροαστικά αυνανιστικά σύνδρομα... και για ψευδοελιτισμό επίσης.

  1. Ήταν τέτοια η χοντροπετσίαση της εποχής που κομμάτια για να σκοτώνουμε αδερφές, βρίζουμε μαύρους κλπ (σοβαρά) θεωρούνταν απλά «εξτρήμ» ξέρω γω (Συζήτηση για τη Hitler metal εδώ)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε

#1
allivegp

Aν μύτη άλλο, η χρήση της κατάληξης -ίαση (και -ωση), αποτελεί σλανγκιά που παραπέμπει σε είδος πάθησης, παθολογίας, π.χ. καντιντίαση, σαλμoνέλλωση κ.λπ.