Η ευκοίλια σε υπερθετικό βαθμό.

Όταν μπαίνοντας στην τουαλέτα και σε χρονικό διάστημα το πολύ τριών δευτερολέπτων, σχεδόν ταυτόχρονα με το κάθισμα στη στεφάνη της πάπιας ή και πριν από αυτό, στον αέρα, εκσφενδονισθεί το απροσδιόριστο στερεό-υγρό καφετιάς ή μάλλον κίτρινης αποχρώσεως, με ταχύτητα και ορμή μη ελέγξιμη.

Δεν πρέπει να συγχέεται με το κατούρημα από τον κώλο, όταν, ως απόρροια όμοιας στομαχικής διαταραχής, απλώς το παχύ έντερο αναβλύζει όμοιο υγρό σε σταθερή κατακόρυφη κατεύθυνση και όχι διασπασμένο. Στην περίπτωση του γκράφιτι, οι πιτσιλιές εκσφενδονίζονται προς όλα τα σημεία του ορίζοντα, συνοδεύονται από έναν ή αλλεπάλληλους ήχους σαν κλανίδια, που περιέχουν υγρό, όμως, ενώ ταυτόχρονη είναι η σε κάθε περίπτωση εκπομπή αερίων μαζί με τα υγρά, αερίων, που κι αυτά εκτρέπουν το ως άνω υγρό σε ακαθόριστες τροχιές.

Η όλη αυτή διασπορά ομοιάζει με σπρέι χρησιμοποιούμενο για γκράφιτι στους τοίχους, ενώ τα εκπεμπόμενα του κώλου υγρά, καταλήγουν συχνά κι εκτός λεκάνης, ακόμη και στο πάτωμα ή ψηλά στο καζανάκι.

- Μαλάκα μου καλά περάσαμε εχτές, αλλά την άλλη φορά να πιούμε λιγότερο. Όλο το βράδυ βάραγα ρουκέτες.
- Εγώ να δεις, τρεις φορές ξύπνησα για τσίρλα και πριν προλάβω καλά καλά να καθίσω, έκανα γκράφιτι στο στεφάνι της τουαλέτας.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία