Να μη θες ν' αλλάζει τίποτα, αντίθετα να αγωνίζεσαι όλα να δείχνουν οτι βαίνουν καλώς. Βusiness as usual, κεντρισμός, κονφορμισμός, κάργα συντηρητισμός δηλαδή.

Σαν να αγοράζεις κάθε μέρα για χρόνια, ζεστή τυρόπιτα απ' τον ίδιο τυροπιτά. Όμως δε λέω, έχει και τα καλά της η σταθεροτυρόπιτα ...

Απ' το TWITTER
- το ότι οι ξένοι προμηθευτές ζητούν προπληρωμή εισαγωγών το λέμε ή ενοχλούμε τη σταθεροτυρόπιτα;

- Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν ήταν ικανή να κάνει τον Πρετεντέρη να αλλάξει τη θεματολογία της εκπομπής του: Αμφίπολη και σταθεροτυρόπιτα.

- Κι η #σταθεροτυρόπιτα κύριε; | Υπέρ των πρόωρων εκλογών ο Κ. Σημίτης #κλαίω

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
σφυρίζων

Σταθερομπουγάτσα, αφού.

#2
Khan

Secutiry

#3
vanias

...μετά από χρόνια μαθαίνεις και γιατί η τυρόπιτα ήταν σταθερά καλή.

#4
Khan

Ινσέψιο: Να παραγγέλνεις φραπέ στο φούρνο "Χωριάτικο".

#5
soulto

Έτσι είναι θείο, ο 'έρωτας' (μπρρρ) περνάει απ΄ το στομάχι.

#6
vikar

Πολύ καλό! Δέν τό 'χω ακούσει.

Ενδιαφέρον οτι υπάρχουν προηγούμενα του ίδιου τύπου, να δηλώνεις επανάληψη και ρουτίνα με βάση το διαιτολόγιο, πιχί:

κατά τα άλλα μια από τα ίδια! Τρίτη-Πέμπτη μακαρόνια που λέμε…

εδώ

(που παρεμπιπτόντως έχω ακούσει διαζώσης κάποιες φορές μ' αυτήν τη σημασία, άν και μάλλον λέγεται συχνότερα σε συμφραζόμενα φυλακής).

#7
deinosavros

Από τον "Ωρωπό" του Μπάτη είναι ο στίχος Βικ, Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια / φάτε μάγκες βγάλτε χρόνια. Εξ ου και τα φυλακίστικα συμφραζόμενα.

#8
vikar

Ναι-ναί, σωστός. Εγώ πλάκα-πλάκα το ήξερα με Γεντί Κουλέ αντί για Ωρωπό, τί παίζει;

#9
deinosavros

Τι να παίζει, άμα σε μπαγλαρώσουνε, γάμησέ τα.

#10
Khan

Πάμε να μερακλώσουμε λίγο

#11
vanias

@ βικ και ντίνο. Μου κάνει εντύπωση το "μακαρόνια", υπήρχαν κι άλλες σταθερές (κοτόπουλα, φασολάδες, ομελέτες κττ). Μου θυμίζει μια συνεπή στάση σε στρατό, μπουζού και καράβι όπου η μακαρονάδα διατηρεί τα πρωτεία ως έδεσμα ημέρας (πόσο σκατά να την κάνεις;).

#12
deinosavros

Σωστός, η μακαρονάδα είναι το εύκολο χορταστικό φαΐ, το οποίο μπορείς να το κάνεις εντελώς σκατά μόνο κάποιες ώρες μετά την κατανάλωσή του. Με τον πούστη και τη φασολάδα (εθνικό έδεσμα κιετς) έχουν ασχοληθεί εξαντλητικά λαός και στρατός ενωμένοι. Δεν θέλω να θυμάμαι τις ομελέτες για οχτακόσα άτομα που κάνανε στου Παλάσκα, ούτε τη μαύρη λουρίδα που βλέπαμε πάνω στο κρέας ανοίγοντας τα ζβαν της πυρκαγιάς που ανακάτευαν με τα αυγά.

#13
vikar

Α έλα ρε, άλλο τραγούδι το ένα άλλο το άλλο... Όκ κέικ.

η μακαρονάδα είναι το εύκολο χορταστικό φαΐ, το οποίο μπορείς να το κάνεις εντελώς σκατά μόνο κάποιες ώρες μετά την κατανάλωσή του.

Ψέμα! Μιλάω απο πείρα...

#14
soulto

Αποφυλακίστηκε και ο κατά συρροή βιαστής τουριστριών με την τυρόπιτα και παλαιότερα πελάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου πριν καν συμπληρώσει 4 χρόνια στη φυλακή.

#15
soulto

Οι αντιμνημονιακοί και οι φιλελέφτ του πολιτεύματος που χλευάζατε τη #σταθεροτυρόπιτα των Σαμαροβενιζέλων, τώρα βάλτε την εκεί που ξέρετε.
Πηγή εδώ