Ως ανήκον στο ιδίωμα της BDSM κοινότητας (σαδομαζοχιστές- bondage), αποτελεί εξελληνισμό του αγγλικάνικου (κομμέ) sub που με τη σειρά του προέρχεται από το submissive. H πιο επίσημη μετάφραση είναι υποτακτικός, ή, στο θηλυκό που μας ενδιαφέρει εδώ, υποτακτική. Η σουμπίτσα, λοιπόν, είναι η υποτακτική μαζοχίστρια που ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία bottom/ submissive και γουστάρει ένα παιχνίδι ρόλων όπου εξευτελίζεται και υποφέρει, πάνω στο σεχ ή και στα πριν/μετά. (Παρεμπιφτού μου φαίνεται ότι ένα μέρος του εξευτελισμού είναι και το ότι την αποκαλούν με αυτό το ηλίθιο όνομα).

1.Όπως όμοια υποκειμενικό είναι και το θέμα της προκρινόμενης ιδιοσυγκρασίας και προφανώς δεν επιδοκιμάζω την εκδηλοτικότητα, τους χαριεντισμούς και την αυθαίρετη νομή οικειότητας. Στοιχείο το οποία φυσικά δε σχετίζεται απαραίτητα με συντηρητισμό- μπορεί, φερ' ειπήν, να είμαι βαρύς και να δείχνω απόμακρος μα να με περιμένουν δυο κούκλες σουμπίτσες κατ' ιδίαν.

2.Να σημειώσομε ότι αντίστοιχα αναγνώσματα γνώρισαν επιτυχία και σε αμερικάνικα 'ανδρικά περιοδικά' στα 60s, όπου είθιστο οι ναζιάρηδες να βασανίζουν τρυφηλές σουμπίτσες και σπανιότερα οι αμερικανοβρετανοί μαχητές της ελευθερίας να λαμβάνουν περιποίηση ως τρόφημοι των ΚΖ. Ωστόσο, παραμένει σκάνδαλο η επιτυχία των stalags στο Ισραήλ.

3.Έχω μια ιδέα! Να ιδρύσουμε ένα σωματείο με το όνομα "Ποια είσαι σκύλα?" ή κάτι σε "σκύλα, γαμημένη σκύλα". και τα έσοδα λέω από τις εγγραφές αλλά και από την συμμετοχή μας σε ομάδες, κοινότητες, συλλόγους και οργανώσεις κακοποιημένων γυναικών σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ που θα ασχοληθούμε ( όχι βεβαίως αφιλοκερδώς ) να τα δίνουμε ανά 2μηνο στο μαστερα για -να πληρώνει το ξενοδοχείο που πηγαίνει τις σουμπίτσες, έτσι δεν θα πληρώνουν εκείνες -να εχει ένα έχτρα χατζηλίκι για να μπορεί να αγοράσει 2 λίτρα νερό την φορά για να μην κορακιάσει η σουμπίτσα την ώρα του σέσσιον -για να μπορεί να αγοράζει δερμάτινα και όχι πλαστικά παιχνίδια που είναι πιο καλά και ασφαλή για τις σουμπίτσες -για αγορά λευκών ειδών έτσι ώστε να μπορεί να αλλάζει ανά σουμπίτσα. (Όλα από φοράδες που με έβγαλε ο γούγλης).

4.Η γαλλοκολομβιανή πολιτικός [Μπετανκούρ] θυμήθηκε ότι είδε τον διοικητή των FARC, ο οποίος κρατούσε την ίδια και άλλους ομήρους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξαφνικά στο πάτωμα αφού του είχαν αφαιρέσει τα όπλα του. «Είδα αυτόν τον διοικητή των ανταρτών, ο οποίος ήταν τόσο συχνά απάνθρωπος σε μας, στο πάτωμα», είπε, «όμως δεν αισθάνθηκα χαρά. Αισθάνθηκα λύπη». Σχόλιο: -Πάντως, αυτό το συγκεκριμένο με φαίνεται ως ένδειξη stockholm syndrome. -Σουμπίτσα η μαντάμ; (Εδώ).

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
σφυρίζων

Ινσέψιο: σουμπίτσα & σομπίτσα

#2
Khan

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

#3
vikar

Καύλα οι σουμπίτσες, αλλα παγίδα καμιά φορά οι ρουφιάνες, θέλει επιφυλακή μή βρεθείς στεφανωμένος...

#4
Khan

Ετς.

#7
Khan

Ξινιόλα σουμπίτσα

#8
Khan

Από το σημειωματάριο θρησκευόμενου σούμπη