Η κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" του παρά φύσιν συνασπισμού αριστεριάρηδων Συριζαίων και πcεκαμμένων Έλλήνων απετέλεσε την χαρά του εμπαθούς λημματοδότη. Έχουμε: ΣΑΝΕΛ, τσιπροκαμμένοι, τσιπρόπανο, πρώτη φορά φασιστερά, θεσμόϊκα / θεσμοτρόικα, ραντεβού στα βαρουφάδικα, και ταλιμπάν.

Πέον ωστόσο να σημειωθεί ότι ο επικρατέστερος χαρακτηρισμός στα μουμουέ και τα σόσιαλ δια το περί ίου ο λόγος φαινόμουνο είναι το συριζανέλ.

- "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ GOV" ονομάζει ειρωνικά η αντιπολίτευση τον "νέο τρόπο στελέχωσης της κρατικής μηχανής, ως σουρεαλιστική μετεξέλιξη του "Open Gov". ("Δύσκολη η μοιρασιά των θέσεων σε 'ημέτερους'", ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 3/6/2015)

- Ο κατάλογος των πραγμάτων για τα οποία επιδεικνύουμε ανεξήγητο μιθριδατισμό είναι τεράστιος κι ας ζούμε μόλις 70 μέρες τους πειραματισμούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (εδώ)

- «Η χώρα καταρρέει κ οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τακτοποιούν τους πελάτες τους! Χωρίς κοστολόγηση από λογιστήριο έκαναν δέκτες δεκάδες βουλευτικά αιτήματα», έγραψε ο κ. Βρούτσης. (εκεί)

- Όποιος δεν στηρίζει Συριζανέλ είναι προδότης (παραπέρα)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
soulto

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ?!!! Εύγε Σφυ, βοά ο τόπος...

#2
σφυρίζων

Μερσώ

#3
donmhtsos

Άπαιχτο!

Το πέμπτο μήδι (Βίον Λιτόν) μού'δωσε να καταλάβω τι ήθελε να πει ο ποιητής με το ραντεβού στα γουναράδικα: Ραντεβού στον Χουντάλα (αν υπάρχει ακόμα η φίρμα) ή σε άλλο αντίστοιχο κατάστημα.

Επ' ευκαιρία θυμήθηκα και το "Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, με ρόλεξ στα χέρια και γούνες στούς ώμους" του Χάρυ Κλύν από τη δεκαετία του '80.

#4
σφυρίζων

Πάρτε για να τηγαμίσετε. Πατάτες! Βλέπω άφησες μούσι Δημητράκη...

#5
σφυρίζων

Το μανιφέστο των Συριζανέλ

#6
donmhtsos

@σφυ(το μανιφέστο της Ραχήλ):

Αν δεν είναι τρολιά, πρόκειται για μεγαλούργημα, άξιο να μπεί σε περίοπτη θέση εδώ!

#7
soulto

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥ