Η άσχημη γυναίκα.

α. (www.petrakas.gr) -...Φωνάρα, αλλά η μούρη της έχει μία αρρενωπότητα, σαν τραβέλι ένα πράγμα...
β. (www.infobeto.com) -M'αυτήν είναι παντρεμένος ; Ρε εσύ, αυτή είναι σα τραβέλι...

%

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Galadriel

Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ. Εκεί που καθόταν και έπινε το ποτό του μπαίνει μια τύπισσα με φοβερό κορμί! Τρελάθηκε!

Πάει δίπλα της να της μιλήσει, γυρνάει αυτή το κεφάλι της και τότε ο τύπος τρελαίνεται! H τύπισσα είχε απίστευτο κορμί, αλλά η φάτσα της ήταν αίσχος.

Οπότε την ρωτάει: - Που το έφτιαξες αυτό το κορμί, κούκλα μου;
- Στο κολυμβητήριο, απαντάει αυτή! ...

- Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα;;;;;

#2
Vrastaman

m.a.o. :-)

#3
Επισκέπτης

@Mes
Πάρα πολὺ δυνατό. Ἀπὸ τὰ πιὸ ἑστιασμένα καὶ λιγόλογα. Εὐχαριστοῦμε

Τώρα, γιὰ τὸν ὁρισμὸ 2 τοῦ τραβελίου: Πρόκειται ξεκάθαρα γιὰ τὸν ἴδιο ὁρισμὸ μὲ τὸ 1. Αὐτὸ προκύπτει ἀβιάστως καὶ ἀπὸ τὰ παραδείγματα (σάν τραβέλι). Ἂν προβλέπεται διαγραφὴ τοῦ ὁρισμοῦ, νομίζω ὅτι θὰ ἦταν ἡ ἐνδεδειγμένη ἐνέργεια.

#4
jesus

έχουμε θίξει πολλές φορές στο παρελθόν, αία, το ζήτημα της καταχωρισιμότητας, κ είμαστε πολλοί που τονίζουμε ότι οι παρομοιώσεις/μεταφορές/λοιπά σχήματα λόγου δεν είναι λήμματα. δυστυχώς δεν έχω λίνκια για τις συζητήσεις.

ως μοντ τώρα, θα σου πω απλά ότι οι διαγραφές γίνονται κατά το δυνατόν με το σταγονόμετρο κ με κύριο γνώμονα το αν το λήμμα αφαιρεί απ' το σάιτ, με αποτέλεσμα αυτά που αφήνουν ισοζύγιο μηδέν να παραπέμπονται στις καλένδες με την προοπτική τελικά μάλλον να μην διαγραφούν.

#5
jesus

(απ' τα λοιπά σχήματα λόγου εξαιρείται μάλλον η συνεκδοχή, ως λιγότερο προφανές)

#6
Lavrentis_Bazoeira

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι έκτος από τον ενθουσιασμό υπάρχει και κάποια σχετική προετοιμασία (ορμόνες, πλαστικές εγχειρήσεις προσθετικές και αφαιρετικές, αγοραστά βυζιά κτλ).
Επίσης λέγεται και λειντιμπόι (ladyboy) για ευνόητους λόγους.

Λειντιμποηστήριο (όπως καθαριστήριο) λέγεται το μέρος που συχνάζουν τα παραπάνω πλάσματα.

#7
Galadriel

Για μισό. Εκεί που καθαρίζουν τα ρούχα λέγεται καθαριστήριο. Εκεί που σουβλίζουν τα σουβλάκια λέγεται οβελιστήριο. Λειντιμποϊστήριο λέγεται εκεί που λειντιμποΐζουν, πα να πει εκεί που πας άντρας και φεύγεις γκέιζ. Μπα.