Γράφω κάποιον εκεί που δεν πιάνει μελάνι, δηλαδή:

  1. Στα παλιά μου τα παπούτσια
  2. Στα αρχίδια μου
  3. Στον πούτσο μου

Εγώ όταν μιλούσα... εσείς με γράφατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

(από Khan, 29/04/14)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Η λιστα εξαντλει τα μερη που δεν πιανει μελανι; Δηλαδη, σε καινουρια παπουτσια; Στον κωλο; Στη μασχαλη; Σε παλια παπουτσια που δεν ανηκουν σε μενα;

#2
Hank

έχω πάντως νοσταλγήσει την καθαρευουσιάνικη έκφραση «στα παλαιότερα των υποδημάτων μου»

#3
Vrastaman

....ή το ακόμα πιο λόγιο «εις τα υποκοριστικά της αρχής μου»!

#4
gaidouragathos

[w=suggnomiilupamaigiauto__euxaristogiauto10512#]συγγνώμη η λυπάμαι γι' αυτό/[/w],Αλλά στα αρχίδια στο μπούτσο και στα παλιά μου τα παπούτσια **πιάνει** μελάνι. Το ‘χω δει(κάνει) προσωπικά στο Νο 1.Αντε να μη [w=xaliemai10778#]σε χαλάσω[/w] ισχύει για το κεφάλι του 3(παίζεται ίσως όταν μουλιάσει δεν το ‘χω δει)
Όπως ισχυρίζεται η κοινή λογική δεν μπορεί να πιάσει μελάνι(εννοείται «γράψιμο» με μπίκ όχι αυτούσιο μελάνι που ως γνωστόν πιάνjει παντου) σε επιφάνεια υγρή, χωρίς τριβές. Ήτοι, μουνί(μόνο το υγρό>figa bagniata απο Χαλ> υπάρχουν και διάφορες στεγνές κατηγορίες που δεν έχουν καλυφθεί από τους λημματολάγνους[w=slangkistis
6918#] σλανγκιστές[/w] θα τις πω άλλη μέρα ), κόλο (εξ αιτίας της αέναου πεπτικής λειτουργίας), γλώσσα του σαλιάρη(διάφορες διαβαθμίσεις υγρότητας υποπίπτουν άλλοτε άλλως στις εγγραφές), εσωτερική πλευρά των παρειών.
Ααααα… και ένα αρκούντως φρικουλώδες , οι βολβοί των ματιών. Αντικείμενου καφεαυτού ανατριχιαστικέ αν συλληφθεί η κυριολεκτική έννοια οποιασδήποτε περιεχούσης σλανγκοεκφράσεως. Δλδ, σκατά στα μάτια σου, του πέταξε τα μάτια έξω, φάτε μάτια ψάρια, την έτρωγε με τα μάτια, τα μάτια σου τέσσερα κτλ.

#5
Khan

Άλλος ένας υποψήφιος για το Καυλί Πράιζ μεγαλύτερου σλανγκαρχίδη.