Το υπερβολικά μεγάλο πέος, στα καλιαρντά. Όταν το βλέπεις, πας με τον κώλο τοίχο-τοίχο μην πάθεις καμιά ζημιά (εκτός κι αν σου αρέσει βέβαια!) Είναι η τελευταία βαθμίδα της πέο-κλίμακας μεγέθους:

φίφα > μεσίκ > μπάρα --> γούδα.

- Άπαπά μια γούδα! Τι σε τάιζε η μάνα σου αγόρι μου;;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
poniroskylo

Κοινωνική προσφορά αυτό το σετάκι των ορισμών.

#2
Dimitrissss

Μετά τη γούδα υπάρχει και η «γδούπα», αλλά και η «καραγδούπα». Η ονομασία της προέρχεται από τον γδούπο που κάνει μετά το... σκαμπίλι!

#3
GATZMAN

Φίλοι τουκανιστές, στο μήδι 2 εικονίζεται κι άλλος ένας γούδαρχος, ο ψύλλος. Εχει το μεγαλύτερο μήκος πέους στο ζωικό βασίλειο, αναλογικά με το σώμα του (1/3 του μήκους του).

#4
GATZMAN

Αρα οι έννοιες, για ψύλλου πήδημα & ψώλου πήδημα, αποκτούν νέες διαστάσεις

#5
Khan

Ο Ωνάσης είχε φτιάξει τα καθίσματα του μπαρ της θαλαμηγού του από δέρμα πέους μπλε φάλαινας. Έτσι όταν ξεναγούσε μια γυναίκα της έλεγε «κυρία μου σε λίγο πρόκειται να καθήσετε πάνω στο μεγαλύτερο πέος του κόσμου». Αυτή παρεξηγιόταν, αυτός της πρότεινε να καθίσει, και τότε της έλεγε «μα δεν εννοώ τον εαυτό μου, εννοώ το πέος της μπλε φάλαινας όπου κάθεστε αυτήν την στιγμή». Τουλάστιχον έτσι θέλει ο αστικός μύθος. Πάντως μεγάλη υπόθεση να μπορείς να ξοδέψεις μια περιουσία, μόνο για να μπορέσεις να πεις μια σλανγκοατάκα.

#6
patsis

Για να κάνει απόσβεση στάνταρ θα είχε ζαλίσει τ' αρχίδια των καμαρώτων που θα είχαν ακούσει αυτήν την ατάκα και την ιστορία των σταντ οχτακόσιες φορές (παραπλεύρως του καμακίου εργαζόμενοι).

#7
deinosavros

Και (κωλο)τρίψε-τρίψε το σκαμνί του μπαρ γινότανε πολυθρόνα.

#8
patsis

Εσύ διάβαζες Manara έτσι δεν είναι;

#9
deinosavros

(έλα βρε πάτσμαν, αυτό είναι παλιό ανέκδοτο με την τσάντα από πουτσόδερμα που τρίψε-τρίψε γινότανε μπαούλο, εξ ου και πανάκριβη)

#10
Khan

Σχετική καψουρο-ερώτηση: «Στο Γουδή μένεις αγόρι μου;».