Το αιδοίο από 'rear-view' οπτική γωνία.

Για να καταλάβει κάποιος την ακριβή έννοια του όρου, θα πρέπει να το δεί στην πραγματικότητα. Ένα super επιτυχημένο 'μύδι' επιτυγχάνεται ως εξής:

  1. Η γυναίκα πρέπει να φοράει μίνι
  2. Πρέπει να σκύψει να πιάσει κάτι από το έδαφος
  3. Σκύβοντας, τα πόδια πρέπει να είναι ενωμένα και να ΜΗΝ λυγίσει τα γόνατα
  4. ΔΕΝ πρέπει να φοράει εσώρουχο.
  5. Ο αναζητητής προέλευσης του όρου (δηλαδη ΕΣΥ) πρέπει να βρίσκεται ακριβώς από πίσω της και σε κάποια σχετική απόσταση

Αν όλα τα παραπάνω γίνουν με τη σωστή σειρά, τότε ο 'αναζητητής του όρου' θα μπορέσει να απολαύσει ένα υπέροχο μύδι.

Η εικόνα του αιδοίου σε αυτή την στάση θυμίζει έντονα το δημοφιλές οστρακοειδές, εξ' ου και ο όρος. Γι' αυτό:

(α) Τα μύδια είναι τόσο δημοφιλή και νόστιμα
(β) Θεωρούνται μεγάλο αφροδισιακό

Είχα την τύχη να ακούσω για πρώτη φορά τον όρο από έναν επίστρατο Θεσσαλονικιό - τελείως λαϊκό τύπο. Η στιχομυθία είναι πραγματική:

Είμαστε στην καρότσα μιας Καναδέζας και ο τύπος φοράει γυαλί μάσκα, με φραπεδιά στο χέρι και μπεγλέρι. Χαζεύουμε στο δρόμο, ώσπου ξαφνικά βλέπουμε Ρωσίδι να κάνει την κίνηση-μύδι. Ο τύπος πετάγεται απ'το κάθισμα σαν τρελλός (γνωρίζοντας το τι θα ακολουθούσε) και γουρλώνει τα μάτια λέγοντας:

- Μαλλλάκα...Κοίτα το μωρό! Φαίνεται το 'μύδι' της!!!
- Το ποιο;;;;;
- Το μύδι ρε φιλλλαράκι, το μύδι!!!! Μωρρρροοό μου!!!!

Για του λόγου το αληθές! (από Vrastaman, 22/10/08)Όλο μέσα. (από Galadriel, 05/02/09)

Λέξεις για τους όρχεις και τα αντρικά γεννητικά όργανα συνολικά: αρχίδια, ζουβάχια, καλαμπαλίκια, καμπανέλια, καρύδες, κοκόβια, κοχόνια, κρεμαντζόλια, λιμπά, λυμπά, μπομπόλια, οικογένεια, παπάρια, τζοχανταραίοι. Ειδικά για συνώνυμα του πέους δες πέος.

Λέξεις για τα γυναικεία γεννητικά όργανα: γατάκι, κουτί, μουνί, μουτζό, μύδι, νιμού, πιπί, πουτί, πράμα, τρύπα, ψωλότσεπη.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
lykos

Εγραψες μεγάλε! Σωστός και παραστατικός!

#2
Galadriel

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά μου σε αυτό το site, σε σχέση με την εικόνα που έχει το άλλο φύλλο για τα γυναικεία θέματα, so, μελετάω επιμελώς τα λήμματα και εδώ λοιπόν έχω απορία: Αν κρίνω από το μήδι του vrasta, όταν περιγράφουμε το μύδι, το εννοάμε χωρίς το κέλυφος. Με κέλυφος παίζει στον συγκεκριμένο ορισμό; Ή αποφεύγεται λόγω του ενδεχόμενου (και σίγουρα οδυνηρότατου) μαγκώματος; Και πόσο αστέριπρέπει να είναι κάποιος για να φάει το μύδι με το τσόφλι; βλ. μήδι#2

#3
Vrastaman

Mes, το μύδι σου θυμίζει και αστερία ;-)

#4
Vrastaman

Vagina dentata, ελληνικά: Μύδι οδοντωτό

#5
Galadriel

Vrasta καλό μου, θέλω να πιστεύω ότι το σχόλιό σου «το μύδι σου θυμίζει αστερία» αφορά type error. Το μύδι μου θυμίζει διάφορα πράγματα πιθανώς στους εξαιρετικά τυχερούς γνωρίζοντες, αλλά, όχι, το αποφάσισα, δεν θα κάνω δήλωση επί του συγκεκριμένου («και ο υπουργός δήλωσε »no comment«»). Το μήδι μου από την άλλη πλευρά ασφαλώς θυμίζει αστερία, δεδομένου ότι δείχνει έναν αστερία να καταβροχθίζει ένα μύδι με το στόφλι.

#6
Galadriel

***τσόφλι

#7
Vrastaman

ROFLMAOKOM (KOM = και όχι μόνον)! Προσκυνώ την πορδούλα σου, Mes!!!

#8
Ο ΑΛΛΟΣ

Λίγο σόλοικος συλλογισμός μου φαίνεται. Το μύδι να μοιάζει με μουνί, εντάξει. Αλλά το μουνί με μύδι, γιατί;

#9
Galadriel

Μουνί που φαίνεται τόσο μαύρο όσο το πρώτο μήδι, κάντε ένα χατήρι στον εαυτό σας, μην το πλησιάζετε αδέρφια χαχαχαχαχ

#10
ΝΤΙΝΟΣ

Στα γαλλικά, moule (μύδι), είναι σαφές αργκοτικό συνώνυμο του αιδοίου (ανεξάρτητα από οπτική γωνία). Επίσης αν φας moules à la marinière, τα μαυριδερά κελύφη, οι ορθάνοιχτες νύμφες τους και η αλμυρόξινη γεύση της σούπας που έχει προκύψει βοηθάνε στην πληρέστερη ψευδαίσθηση του τι βλέπεις, τι τρως και τι πίνεις.

#11
HODJAS

Και: concha (κυριολ. κοχύλι - μτφ. μουνί) στα αργεντίνικα

#12
ΝΤΙΝΟΣ

Και η συνέχεια: ¡La concha de la lora! Υβριστικό αλλά ευφημιστικό επιφώνημα = Το κοχύλι της παπαγάλας! διότι «lora» είναι το επίσημο θηλυκό του παπαγάλου, αλλά στο «lunfardo» (αργκό/σλανγκ) του Μπουένος Άιρες, «lora» είναι η αλλοδαπή πουτάνα. Συνεπώς μεταφράζουμε: «Το μουνί της πουτάνας».
Σε ηπιότερο τόνο, σημαίνει «Στου διαόλου τη μάνα» (πολύ μακριά)

#13
HODJAS

Δες κι εδώ

#14
patsis

Από www.erikalust.com.