Σύμφωνα με τη λογική εκφράσεων όπως e-business, e-mail, e-shop και άλλων, οι οποίες υποδηλώνουν την προσφάτως αποκτηθείσα ηλεκτρονική φύση μίας σειράς πραγμάτων / καταστάσεων που στο παρελθόν υπήρχαν ως φυσικά φαινόμενα (επιχειρείν, ταχυδρομείν, ψωνίζειν), υπάρχει πλέον και ο e-πούτσος, ο οποίος χαρακτηρίζει την ηλεκτρονική δια του διαδικτύου σεξουαλική συνεύρεση μέσω εφαρμογών τύπου chat.

O e-πούτσος σε σχέση με τον παραδοσιακό έχει τις εξής διαφορές:

(α) Είναι πάντα άνω των 20 εκατοστών.
(β) Είναι πάντα σηκωμένος.
(γ) Έχει καταφέρει να μειώσει το χρόνο αναμονής (pit stop) μεταξύ τεμ. σε 15 δευτερόλεπτα.
(δ) Πάει πάντα σε τριάδες ή τετράδες, ποτέ μόνος.
(ε) Ανήκει πάντα σε ψηλό, μελαχρινό, με πράσινα μάτια και θεληματικό πηγούνι τύπο (εναλλακτικά σε ψηλό, ξανθό, με γαλανά μάτια και θεληματικό πηγούνι) με φέτες κοιλιακούς και όλα τα συμπαρομαρτούντα.

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι ο e-πούτσος είναι μία μετεξέλιξη του παραδοσιακού, μία βελτιωμένη έκδοση (GLX ας την πούμε) του πατροπαράδοτου πέους.

Προσοχή: Κυκλοφορούν στο ίντερνετ απομιμήσεις του γνήσιου e-πούτσου με την ονομασία iΠούτσος (κατά το ipod, iTunes, iMac κλπ), οι οποίες καπηλευόμενες την τεχνολογική και μαρκετίστικη υπεροχή της Apple, προσπαθούν να πλασσαριστούν στην αγορά.

Σχετικό λήμμα το e-πούτσισμα.

1 - Τι έκανες χθες το βράδυ Πελοπίδα; Έπεσε κάνας πήδουλας με το Φροσάκι;
- Μπα, ήμουν χώμα και κάθησα μέσα. Έριξα τρεις e-πούτσους σ' ένα μωρό στο #sadomazo και την έπεσα νωρίς για τούφεν σλάφεν.
- Ζαγοράκης!

2 - Πώς ήταν τελικά ο τυπάς που γνώρισες στο chat; Φασωθήκατε;
- Να σου πω... Καλός, δε λέω, και ελπιδοφόρος νέος. Tουλάστιχον στο chat... Γιατί irl δεν έλεγε και πολύ. Δηλαδή για να στο πω με δυο λόγια: Ο e-πούτσος ήταν σαφώς καλύτερος από τον πούτσο.
- Α, κατάλαβα. Φλωρούμπας...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
poniroskylo

Έγραψε.