Ανέκαθεν υπήρχαν ηλίθιοι. Προϊόντος του χρόνου μας προέκυψαν (σχετικά γρήγορα είναι αλήθεια στην εξελικτική πορεία του είδους) οι παν-ηλίθιοι, οι οποίοι υπερείχαν των πρώτων στο εύρος της ηλιθιότητας το οποίο κάλυπτε τα πάντα.

Με την ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ το 1981 και κυρίως με την εισαγωγή της στην Ευρωζώνη, δηλαδή στον "σκληρό πυρήνα" της Ευρώπης, η ευρωπαϊκή διάσταση των πραγμάτων άρχισε να κάνει την εμφάνισή της στη χώρα μας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του τόπου. Εξ ου και το νέο, βελτιωμένο είδος του ευρωπανηλίθιου, ο οποίος πέραν του απόλυτου εύρους της ηλιθιότητας, πλέον φέρει πιστοποιητικό CE και είναι πιστοποιημένος κατά ISO, δύναται δε να επιδείξει το μέγεθος της πανηλιθιότητάς του σε όλη την διευρυμένη πλέον ΕΕ, γεγονός που τον καθιστά πολύ πιο επικίνδυνο από τα προγενέστερα είδη.

Οι ευρωπανηλίθιοι βγαίνουν σε 27 εκδόσεις μέχρι στιγμής και είναι ακροβολισμένοι σε όλα τα μήκη και πλάτη της ηπείρου. Εκτιμάται ότι η τάση διεύρυνσης της ΕΕ θα αυξήσει τον απόλυτο αριθμό αλλά και τις εκδόσεις των ευρωπανηλιθίων (περαστικά μας).

Περιέργως, άλλες συνεργασίες κρατών τύπου COMECON ή NAFTA, δεν φαίνεται να έχουν επιτύχει την ανάπτυξη αυτόχθονων πανηλιθίων με κοινά χαρακτηριστικά, γεγόνος που αποδεικνύει την ιστορική αναγκαιότητα αλλά και την προοπτική της ΕΕ, καθώς και την ανωτερότητά της στο παγκόσμιο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

- Τελικά ο Τέρης είναι και πολύ μαλάκας.
- Δεν είναι ένας απλός μαλάκας αγόρι μου. Είναι ευρωπανηλίθιος με βούλα. Μιλάμε ότι αν γινόταν πανελλήνιοι αγώνες ηλιθιότητας θα έβγαινε πρώτος. Τι λέω... Πανευρωπαϊκοί μαλακίας να γινόταν το χρυσό το είχε στο τσεπάκι χαλαρά. Εδώ Ολυμπιακοί να γίνονταν στην ηλιθιότητα, είχε αργυρό μετάλιο σαν βουάρ.
- Καλά γιατί μόνο αργυρό στην Ολυμπιάδα ρε δικέ μου;
- Γιατί αγόρι μου είναι ΤΟΣΟ ευρωπανηλίθιος που θα τό 'χανε το χρυσό. Γκέγκε;
- Γκέγκε.
- Α να γειά σου.

(από poniroskylo, 20/04/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
poniroskylo

Βοηθάει η φωτό;

#2
acg

Αν ειναι απο την αγγλικη ή ιρλανδικη εκπομπη νομιζω οτι ειναι ταμαμ. Αν ειναι απο την αμερικανικη, σε παραπεμπω στην τελευταια παραγραφο του σχετικου ορισμου, απο την οποια προκυπτει ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει αντιστοιχος ορος για την αλλη μερια του Ατλαντικου.

#3
SABRINA

το μονο κοινο χαρακτηριστικο των ομαδων που στερουνται του ορου /πανηλιθιος/ φαινεται να ειναι η μη συμμετοχη ελληνων εις αυτας, που ετσι δεν χρειαστηκε να τον δημιουργησουν, καθως επισης και τον ορο /μαλακας/