Λέξη που αναφέρεται σε διαδεδομένη στην Ιαπωνία σεξουαλική πρακτική, κατά την οποία μία γυναίκα τρώει στη μάπα ή καταπίνει τα περιεχόμενα πολλαπλών διαδοχικών εκσπερματίσεων από πολλούς άνδρες μαζί. Μάλιστα η πρακτική αυτή διαδίδεται σιγά-σιγά και στην Ευρώπη, με ραντεβού που δίνονται μέσω Internet.

Πω πω ρε μαλάκα, πολύ γαμάτο το γκομενάκι... Έχω μάθει ότι είναι πρώτη στις πίπες. Είσαι να το ψήσουμε για κάνα μπουκάκι;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
John Kar

Αγγλιστί, ή καλύτερα Ιαπωνιστί, bukake.

#2
iron

ρε τους ιάπωνες και δεν τους φαινότανε...

#3
acg

Au contraire my dear, τους φαινοτανε και πολυ μαλιστα. Τσεκαρε σε παρακαλω το λημμα hentai στην wikipedia, ετσι για να μπεις στο νοημα. Το bukake ειναι μια μονο απο τις κατηγοριες που εμφανιζονται στα σχετικα κινουμενα σχεδια, που με τη σειρα τους ειναι μια μονο απο τις κατηγοριες των σεξουαλικου περιεχομενου ασχολιων τους.

#4
xanthoula

Paidia exete lalisei... poly xanamenous sas vriskw

#5
John Kar

Λέγεται ότι υπάρχει γλωσσική και φυλογενετική σχέση μεταξύ Ιαπώνων και Ελλήνων. Η λέξη έχει κοινή ρίζα με την μπουκιά (μπούκωμα ή μπουκώνω ή ακόμα και τσι-μπουκώνω).

#6
John Kar

Και τσι-μπουκάκι.

#7
iron

χαχαχα! έτσι εξηγείται! ο Λιακό το έχει υπόψιν αυτό;;;;

#8
pangelo

Εννοείται ironick, και έχει υποστηρίξει ότι οι Ιάπωνες προέρχονται από επιμειξία Αρχαίων Ελλήνων από εξωγήινα φύλα.

#9
John Kar

Πράγματι, έτσι είναι. Και υποστηρίζει ότι γι'αυτό και διαθέτουν έμφυτο θαυμασμό για την Αρχαία Ελλάδα, καθώς και την έμφυτη τάση να επισκέπτονται την χώρα μας για να τραβήξουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

#10
iron

α παίδες, έχω μείνει πολύ πίσω! ευχαριστώ για την ενημέρωσις! τέλειο! Ρε τον Λιακό! Μέγας νους...

#11
John Kar

Το άλλο με τους Ελοχίμ το ξέρεις; Αλλά δεν σου λέω άλλα, για να μπορέσεις να κοιμηθείς το βράδυ!

#12
Galadriel

+ο οπός γαρ ηδύς+

#13
Vrastaman

Λέτε τελικά το μπουμπούκος να ετυμολογείται έτσ;

#14
Barcelonian

Τσόντα, κατά την οποία δυο αράπηδες και δυο Γιαπωνέζοι, μες στο λεωφορείο, βρίσκουνε μία, τη γαμάνε ομαδικά (πάρτι με ούζα) και τη χύνουνε όλοι μαζί στη μούρη και Τ Η Ν Κ Α Ν Α Ν Ε Α Σ Π Ρ Η

#15
Barcelonian

...την κάνανε άσπρη (εκσφενδόνιση σπερμαυικού υγρού)

#16
patsis

Με τις ιαπωνικές τσόντες υπάρχουν μερικά θεματάκια, συμφωνώ. Να πω όμως, όπως πολύ ωραία τα λέει η Wikipedia, ότι το bukkake είναι εν μέρει παραπροϊόν της λογοκρισίας που έχουν εκεί. Τα γεννητικά όργανα εμφανίζονται πάντα πίσω από μωσαϊκό, άσχετα με το αν η ταινία είναι ούτως ή άλλως για ενηλίκους. Αυτό αναγκαστικά μετατοπίζει σε μεγάλο βαθμό την έμφαση της τσόντας από εκεί (διείσδυση ή άλλη διέγερση) σε άλλα σημεία, π.χ. στο πρόσωπο. Επίσης, η απεικόνιση του σπέρματος δεν απαγορεύεται, οπότε αυτά ήταν τα υλικά και κάποιος έφτιαξε μια συνταγή.