Ο φανατικός και υπερσυντηρητικός θεούσος, ή ο υπερσυντηρικός παπάς.

- Ο Ιερώνυμος είναι πιο συντηρητικός απ΄ ότι ήταν ο Χριστόδουλος;
- Ουδεμία σύγκριση. Ο Χριστόδουλος σε σύγκριση μαζί του ήταν ταλιμπάν!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
jesus

δεν θα διαφωνήσω για τη σημασία της λέξης και για τη χρήση της με αυτήν την έννοια, και ακόμα λιγότερο για το ότι ο χριστόδουλος (σκατά στον τάφο του) ήταν ταλιμπάν.
θα διαφωνήσω, όμως, ως προς το αν αυτή η χρήση είναι αργκό. πρόκειται για υιοθέτηση του όρου, για μια μεταφορά που είναι στα όρια της κυριολεξίας. η μόνη διαφορά είναι ότι οι ορίτζιναλ ταλιμπάν είναι μουσουλμάνοι κ επεκτάθηκε ο όρος κ για χριστιανούς ταλιμπάν.

#2
Cunning Linguist

Πάντως εμένα μου κόστισε πολύ ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου μας...

Ακυρώθηκε μια συναυλία στο Μέγαρο και έχασα 250 ευρώ γαμώ την πουτάνα μου!

#3
jesus

εμένα, θείο, η βλασφημίες εδώ κ εδώ μάλλον μου κοστίσανε τον εξωτερικό σκληρό μου με όλη τη μουσική μου...κλαψ...δεν ξαναβλαστημάω γαμώ την παναγία μου

#4
acg

@ jesus: Να στειλω τ' απαντα του Σπυρου Ζαγοραιου ετσι για να ξεκινησεις παλι τη συλλογη σου; Εχω και ολη της δισκογραφια της μιας και μοναδικης για να σε φτιαξω;)

#5
jesus

μάλλον εκ των υστέρων θα ντραπώ, αλλά ζαγοραίο δεν κατέχω.
στείλε εφάρα να ανέβει το επίπεδο!!! κ πρώτο το επικό 'έτσι γλεντάνε στο ξηρόμερο'.

#6
Cunning Linguist

Μην αγχώνεσαι jesus, μπορείς να αντιγράψεις τα δικά μου mp3 που είναι όλα ελεγμένα, πάνω από 192kbps, με τα tags τους ταξινομημένα κτλ κτλ (είμαι ψυχάκιας με αυτό το θέμα...)

Και μιας και η θεία οργή μπορεί να πέσει για να κάψει κάτι βλάσφημα άλμπουμ σαν το Once Upon the Cross από Deicide, φροντίζω πάντα να τα κάνω back-up στον εξωτερικό σκληρό...

#7
vikar

Ακριβέστερα, χριστιανοταλιμπάν.