Η επίσκεψη διαρκείας. Πολλές φορές προκαλεί αγανάκτηση.

- Μας ήρθαν χθες το απόγευμα για επίσκεψη και μας μπαστακώθηκαν για 4,5 ώρες. Αυτό δεν ήταν επίσκεψη. Αρμένικη βίζιτα ήταν.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Ενω τις υπολοιπες μια ευφορια να υποθεσω;

#2
mpampiniotis

εκτός από την Αρμένικη υπάρχει και η Ρωσική , η Ουκρανική , η Βουλγάρικη και η Ρουμάνικη βίζιτα

#3
GATZMAN

Τι γνωρίζεις για αυτές τις βίζιτες;

#4
Vrastaman

...ότι σε αντίθεση με την Αρμένικη, διαρκούν το πολύ 1 ώρα!

#5
acg

και μετα νιωθεις πιο ξαλαφρωμενος ρε παιδακι μου. Και δε μιλαω για τα 100 ευρω που λειπουν απο την τσεπη σου μονο...;)

#6
Επισκέπτης

να σας πω εγω για οχι αρμενικη αλλα ινδικη βιζιτα.Ενας συμφοιτητης μου ινδος δε φτανει που πρσκαλεστηκε μονος του...αραξε κανονικα εβγαλε και καλτσες και εκατσε απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 4 το πρωι. Τι του λεγα απεξω απεξω θα ξυπνησω πρωι αυριο τι οτι ειμαι κουρασμενη ..τιποτα ..ε καποια στιγμη εωαλα πιτζαμεσ και ξαπλωσα ε..και καταλαβε και εφυγε

#7
Khan

#8
sona

Υποθετω πως ολοι αυτοι οι φιλοι σας ηταν ελλινες. Σωστα; Για τι, στο καλο, κολλησε αυτος ο ορισμος στους αρμενιους ;

#9
MXΣ

Στην Αρμενία πάντως, κάθε φορά που με καλούσαν σε γεύμα, πρώτα απ'όλα είχαν πάνω στο τραπέζι όλα τα καλά της Αναίτ και του Vahagn parolη την φτώχεια τους (μιλάω για πριν από 17 χρόνια), οι προπόσεις (kenats) που διαρκούν για πάντα και το εξαίρετο αρμένικο κονιάκ να ρέει, το εξαίρετο φαγητό (λαβάς, παστουρμά, πηχτή, χόροβατς, τυρί Chechil, χάσ, μαντί, κλπ) σε μεγάλες ποσότητες, χορός, τραγούδι, και πάλι κονιάκ και βότκα και στο τέλος καφές, γλυκό, σναπς και κουβεντούλα. Όλα αυτά τελείωναν αργά την νύχτα με συνοδεία μουσικής και κεριά γιατί δεν υπήρχε ηλεκτρικό (περιοχή Λενινιακάν, Ιτσεβάν, Νοιμπεριάν αλλά και Στεπανακέρτ στο Ναγκόρνο Καραμπάχ).

Όξω καρδιά δηλαδή και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Αρμένικη βίζιτα από την ανάποδη δηλαδή! Όπως κάναμε κάποτε και στην πατρίδα πριν γίνουμε ευρωπέοι

#10
manoulamou

Να τις ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ πολυ αυτες τις ΜΗ αρμενικες βιζιτες, ολοι εσεις οι ελληναρες αντρουκλες, ποτέ χωρις... κρανος, ιδιως εαν εχετε παραλληλα μια μονιμη σχεση. Δεν σας φταινε οι αμαχοι να κολλησουν κατι απ τη λαμακια σας!