Περιγράφει την βουβωνική σχισμή που ενίοτε αποκαλύπτεται σε εφαρμοστά παντελόνια και παραπέμπει στην αντίστοιχη οπλή του ποδιού γκαμήλας. Εκ του αγγλοσαξονικού cameltoe.

- Άτσα καμηλό το μουνί της Μάρως!
- Ε, άλλο Τουπαμάρος κι άλλο το μουνί της Μάρως...

βλ. και μουνί βιτρινάτο.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
jesus

το παράδειγμα έχει το σκοπό να δείξει έναν τυπικό τρόπο χρήσης της λέξης. προσπάθησε να βάζεις τη λέξη που ορίζεις μέσα στο παράδειγμα.

#2
vikar

Η λέξη, άς σημειωθεί, σημαίνει παραδοσιακά συγκεκριμένο είδος και χρώμα υφάσματος (βλέπε εδώ).

#3
Vrastaman

Σι σενιόρ Χεσούς!

#4
vikar

Το λέν και γκόμενα μ'αρχίδια.

#5
jesus

πρέπει να είχα πολλά νεύρα εκείνη τη μέρα:Ρ

#6
Vrastaman

Όχι, μάλλον σήμερα (08/06/09) κάτι δεν πάει καλά με σένα...

#7
vikar

Το λένε και μουνοδιχάλα, όπως μας θυμίζει ο Αλιταράς.

#8
iron

αχχαχχ βράστα και τζίζα, παλιά η ιστοριούλα σας βλέπω!!! αλλά δεν ανησυχώ, έτσι ξεκίνησα και γω με τον βράστα. να μην θυμηθώ και τις ξινίλες με τον ατσεγκέ. η σχέση σας λοιπόν έχει μέλλον.

τεσπα, εγώ η καημένη ήθελα απλώς να σχολιάσω πως όταν μιλάμε για λεπτό ρούχο (τ. εσώρουχο, μαγιό, κολάν), το μουνί καμηλό οφείλεται στο ότι η γκόμενα το έχει σχεδόν ή τελείως αποτριχωμένο. Αλλιώς φουσκώνει και δεν διαγράφεται τπτ.

#9
Vrastaman

Στο πρώτο δεν διαφωνώ (με μερικά αμοιβαία πεστροφοσκάμπιλα και 2-3 μπύρες θα λυθεί κάθε διαφορά) στο δεύτερο τηρώ επιφυλάξεις. Οι πρώτες προεφηβικές μου βραστοαναμνήσεις αφορούν το στενό λευκό τζιν καμπάνα που φορούσε η γαλλικού μου το '72. Οι πιθανότης να ξύριζε το αμνί τείνει στο 0!

#10
iron

αχαχαχχ όντως!! αλλά μην ξεχνάς ότι το τζην είναι πολύ καταπιεστικό όταν είναι στενό, ο δε καβάλος κόβει (δεν θα πω άλλα), άρα όση τρίχα και να είχε η γαλλικού θα την πλάκωνε. άρα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο μάλλον.

τέλος παντων, άλλο είναι το ζήτημα μάλλον εδώ: αυτού του τύπου τα ερεθίσματα βοηθάνε άραγες ένα αγοράκι να μάθει καλύτερα τα γαλλικά ή το αποπροσανατολίζουν εντελώς τελείως;;;

#11
Vrastaman

Εκ του αποτελέσματος (μανιώδεις αναρτήσεις γαλλικών στο σλανγκρρ από τον υποφαινόμενο) θα έλεγα πως ναι.

#12
Khan

#13
patsis

Frog eyes (μάτια βατράχου) για τους άντρες.

#14
Khan

Βρέθηκε το πατούμενο που πάει ασορτί με μουνί καμηλό