Συνθηματικό που αναφέρεται στην πράξη της ομαδικού πιπώματος μια παρέας νέων από μία ομάδα κορασίδων. Στο παιχνίδι λαμβάνουν μέρος τουλάχιστον 4 άτομα από κάθε ομάδα. Τα αγοράκια κάθονται στη σειρά με το πουλάκι έξω και περνάνε με τη σειρά τα κοριτσάκια και τα περιποιούνται. Όποιο αγοράκι λερωθεί πρώτο αποβάλλεται. Νικητής είναι αυτός που θα λεκιαστεί τελευταίος. Από την ομάδα των κορασίδων νικήτρια αναδεικνύεται αυτή που θα λεκιάσει τα περισσότερα αγοράκια. Το ζευγάρι των νικητών κερδίζει δωρεάν προφυλακτικά για 1 μήνα και μισό μπουκάλι βότκα.

Τι λέτε, φωνάζουμε τα κορίτσια για καμία πίπα-γύρο;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Εμείε στα παιδικά μας χρόνια άντε να παίζαμε καμμιά μπουκάλα - άδικο!

#2
Desperado

O tempora, o mores φίλε Vrasta... :-)

#3
jesus

O Debora, o mores, αν φωνάξεις κ πουτάνες:)

#4
poniroskylo

Παιδιά, αυτά γινόταν και παλαιότερα. Θυμάμαι μια περίπτωση στη Γερμανία στη δεκαετία του '80 - κάτι φίλοι μου είχαν πει, εγώ δεν ξέρω - όπου το έπαιζαν αυτό το παιχνιδάκι και να δείτε που από τα κορίτσια συνήθως κέρδιζε μία, η ίδια σχεδόν πάντα ... μικρό όνομα τώρα δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει ... Γκίζελα, Μπεάτε ... κάτι τέτοιο ... αλλά στο επίθετο λεγότανε σίγουρα Τσβαιχούντερτμαρκ ...

#5
Επισκέπτης

kala poniroskylo oti na ne eisai... ti thimame kai egw ti kopela afti kai den thn elegan zweihundertmark ... de thn kses kala, Arschloch thn elegan.

P.S.
zweihundertmark = 200 marka
arschloch = kolotripida
To symperasma diko sas.

#6
anchelito

ναι καλά, αλλά το παιχνίδι παίζεται με 1 κοράσιον και ν κούρους,
όπου 3=<ν<Ο και
Ο= βλέπε εικόνα (θα ανεβάσω πολυμέσο)

#7
patsis

anchelito κάτι πολυμέσα υποσχέθηκες...

#8
σφυρίζων

Του το ξαναυπενθυμίζουμε το 2020.