Αναλώνω τον όχι και τόσο πολύτιμο χρόνο μου σε αδράνεια, κωλοβαράω, πλήττω.

Ισχύει τόσο λόγω πραγματικής έλλειψης δουλειάς (πχ ελλείψει πελατών σε κατάστημα) όσο και λόγω ιδεολογικής στάσης ζωής.

Ανάθεμά σε ΙΚΕΑ, όλοι οι μαραγκοί βαράμε μύγες!

Σόκ και δέος (από Vrastaman, 11/09/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Η εικόνα χαρακτηριστικότατη.Μιλάει μόνη της.Τι 1000 λέξεις λένε;Ολόκληρο βιβλίο. Απαραίτητο αξεσουάρ πάντως η μυγοσκοτώστρα στους δημόσιους υπαλλήλους.Θα πρέπει να παιρνάνε ειδικό training.
Εχω δει και softwaregame για Η/Υ που αναφέρεται σε σκότωμα μυγών.Ενας τρόπος να περνά ο δ.υπάλληλος το χρόνο του,έχοντας το μυαλό του στο ρελαντί, ώστε «όταν θα ρθει η δουλειά» να 'ναι έτοιμοπόλεμος.

#2
acg

Νομιζω οτι η σταση ζωης αυτη σχετιζεται με το παγκοσμιο κινημα του σταρχιδισμού. Αν καποιος σταρχιδιστής φιλόσοφος δε βαριεται να εξηγει, μπορει να μας διαφωτισει, ή ζμπούτσατ;

#3
iron

ένα ζευγάρι συνταξιούχων γειτόνων που είχα, ολημερίς καθόντουσαν στη βεράντα τους και το μόνο που κάνανε, εκτός του να κουτσομπολεύουν τη γειτονιά (και κατά παράδοξο τρόπο να τα ξέρουν όλα χωρίς να βγαίνουν ποτέ από το σπίτι και χωρίς να τους επισκέπτεται κανείς ποτέ), ήταν να σκοτώνουν μύγες και σφήκες με μια μυγοστοτώστρα. ωραία ζωή.

#4
iron

τώρα πια αυτός έχει πεθάνει και αυτή κάθεται πάντα και μόνο μέσα, όπου κάνει το ίδιο.

#5
HODJAS

Ίσως να είναι πλέον παρωχημένη έκφραση. Τώρα τελευταία έχει βγεί μια φορτιζόμενη ρακέτα-μυγοσκοτώνης (κινεζιά), που έχει μεταλλικό δικτυωτό πλέγμα, με την οποία σερβίρεις το ζουζούνι, αυτό τσουρουφλίζεται κι εσύ παίρνεις πλεονέκτημα...

Οπότε μάλλον απο 'δω και πέρα θα λέμε «καίω μύγες» ;-)

#6
Galadriel