Από αθάνατη διαφήμιση πάλι. Η σύγχρονη μάνα διαθέτει επί πλέον πολεμοφόδια για την επίτευξη γόρδιου δεσμού στον ομφάλιο λώρο του παιδιού της: δίπλα στα χάδια προστέθηκε και κρεμούλα. Δήθεν για το σύγκαμα, και καλά.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλες τις μάνες, γιατί τώρα πολλές έχουν ματσωθεί αρκετά ούτως ώστε να παραδίδουν τους καρπούς των σπλάχνων τους σε καμιά ξεσκατώστρα κι αυτές να σεργιανάνε στα μαγαζιά ή στα μπουζούκια, κάποιες άλλες δε, επειδή ζηλεύουν τις προαναφερθείσες, δεν πολυχαϊδεύουν τα μικρά τους γιατί αντικρίζοντάς τα νιώθουν ρε παιδί μου, ένα κάτι σαν πνίξιμο και στέρηση ελευθερίας... Και τελικά τα μαλώνουν.

Άρα υπάρχει στοργή και προδέρμ; Ή έχει γίνει είδος πολυτελείας; Χα.

- Τι έχει αυτός και νιαουρίζει σήμερα;
- Έχει τις μαύρες του και χρειάζεται στοργή και προδέρμ.
- Και συ τι κάνεις;
- Μάνα του είμαι; Πρόβλημά του.

Όπως βλέπουμε, κι οι γκόμενες δεν πάνε πίσω. Ο τέμπορα ο μόρες!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Τι εχεις πει τωρα...

#2
Cunning Linguist

Εγώ το ξέρω αγάπη και προδερμ...

#3
acg

Στοργη και Προδερμ ηταν το σλογκαν της διαφημισης. Τωρα αν καποια μανα ηθελε να δωσει αγαπη και οχι στοργη, επρεπε να βρει αλλο προϊον. Τι ειναι, Κοκα Κολα που παει με ολα; Αμ πως;

#4
Vrastaman

Το προδέρμ καλύπτει όλες τις μορφές αγάπης, συμπεριλαμβανομένου και του έρωτα όπου χρησιμοποείται ως πρώτης τάξεως λιπαντικό.

#5
mariahomorfi

χει πολλη πλακα αμα το χρησιμοποιεισ στο ξεκαρφωτο
(Υ)

#6
vikar

Βράστα, η προδέρμ βγάζει και τάλκ όμως, έτσι; Πρόσεχε μήν την πατήσεις.

#7
soulto

Κύριε Χατζηνίκο θυμάμαι κατι συνεντεύξεις του Αδώνιδος στον #enikos όπου τον μαστιγώνατε 10 ταυτόχρονα; Τον Αλέξη όμως μόνο προδερμ

τουίτερ

#8
donmhtsos

Χωρὶς στοργὴ ὅμως!

#9
jesus

νταξ, όποιος νομίζει ότι ο χατζινίκος μαστίγωνε τον άδωνι είναι και πολλά κιλά ηλίθιος. το ίδιο μαστίγωμα έφαγε κ ο βορίδης απ' τον ποτάμι, ακόμα πονάει.

#10
jesus

(διευκρίνησις: για τον τύπο που έγραψε το τουίτ πήγαινε, τώρα που το διάβασα συνειδητοποίησα πώς μπαίνει στο διάλογο το σχόλιο)