Ο σιωνισμός απετέλεσε εθνικοθρησκευτικό κίνημα που ιδρύθηκε τον 19ο αιώνα από τον Θεοδωρή Herzl με σκοπό την δημιουργία Εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. Μετά την ίδρυση του κράτους, σιωνιστές πλέον θεωρούνται όσοι υποστηρίζουν και προωθούν ενεργά τα συμφέροντα του Ισραήλ.

Στο μυαλό πολλών e-λληναράδων ωστόσο, οι σιωνιστές, παρέα με μασόνους, Illuminati, και τις λοιπές αντιδημοκρατικές δυνάμεις, αναπτύσσουν και εξαπολύουν επί 24ώρου βάσεως δόλια και νοσηρά σχέδια με σκοπό να πατάξουν παρασκηνιακά το Ελληνικό έθνος, τα χρηστά ήθη, την ελληνική γλώσσα, την ορθοδοξία, κλπ. Θεωρούν ότι η παγκόσμια και σκοτεινή αυτή συνωμοσία εβραίων κρύβεται πίσω από την τουρκοκρατία, την μικρασιατική καταστροφή, τον εμφύλιο, την χούντα, το κυπριακό, το μακεδονικό.

Η αντίληψη αποκτά ιονεσκικό χαρακτήρα καθώς αγριοχρίστιανοι e-λληναράδες κατηγορούν τους σιωνιστές ότι υποσκάπτουν την Ορθοδοξία, ενώ νεοπαγάνεςe-λληναράδες κατηγορούν τους σιωνιστές ότι μας επέβαλαν τον χριστιανισμό για να μας ευνουχίσουν.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι πραγματικοί σιωνιστές χέστηκαν πατόκορφα για όλα αυτά. Προτεραιότητα είναι να προασπίζονται τα συμφέροντα του Ισραήλ. Έστω όμως ότι μισούσαν τον Ελληνισμό: η καλύτερη στρατηγική τους θα ήταν μας αφήσουν σε αυτόματο πιλότο, καθώς κανείς άλλος δεν μπορεί να μας βγάζει τα μάτια με την δεξιότητα με την οποία βάζουμε αυτογκόλ!

«....η παρακμή των ελλήνων ιερεωνσε ένα κράτος που η κυβέρνηση του έχει υποταχθεί στο σιωνισμό και βρίσκεται σε μια γενικότερη παρακμή σε αυτή δυστυχώς θα πέσουν και κάποιοι ιερείς του Χριστού...» (απάντηση Χριστιανικού site σε νεοπαγάνες που κατηγορούν τον χριστιανισμό σαν δούρειο ίππο του σιωνισμού).

«..1959 Το σιωνιστικό σχέδιο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας υπό την εγγύηση της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, δηλαδή η συμφωνία Ζυρίχης-Λονδίνου..» (από site)

«..το χρηματοδοτούμενο από τον Σόρρος σιωνιστικό ανθελληνικό και θολοκουλτουριάρικο blog...» (από site)

«..Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας...» (από site)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Ωραια ολα αυτα και ιδιως το κομματι με το αυτογκολ. Τεκμηριωμενος ιστορικα (νομιζω) με εθνικοθρησκευτικες αναφορες, χειμμαρωδης, μεχρι επικος θα ελεγα. Σλανγκ ειναι;

#2
Vrastaman

Σαν δόκιμος ορισμός πολιτικού κινήματος, ασφαλώς όχι. Σαν αδόκιμο πασπαρτού για την πηγή όλων των δεινών που υπέστη το Έθνος από την εποχή του Δευκαλίωνα, θεωρώ πως ναι ;-)

#3
Επισκέπτης

Από τις πλέον φαιδρές λέξεις που έχω ακούσει είναι «Εβραιοσιωνισμός»(;) και«Εβραιομασόνοι»(προφανώς υπάρχουν και Αραβομασόνοι...).

#4
Vrastaman

Ευχαριστώ τον άγνωστο mod για την εντιτιά!

#5
Επισκέπτης

Η σιωνιστική μασονία υφίσταται και δρα καταστροφικά για το σύνολο όλων των εθνών της οικουμενής. Οι λοιδωρίες για αυτούς που ξεσκεπάζουν τα άνομα σχέδιά της είναι και αυτή υποκεινούμενη από τους πράκτορές της.

#6
Vrastaman

αατα!

#7
Vrastaman

/ στέλνει τιμολόγιο στη Μοσσάντ :Ρ

#8
Hank

Συν η υπόνοια των Ελληναράδων ότι ο σιωνισμός εργάζεται από κοινού με τον παπισμό για την καταστροφή του Ελληνισμού σε αγαστή συνεργασία.

Υπάρχει και η άλλη αντίληψη, ότι οι Εβραίοι και οι Σιωνιστές τα έχουν πάρει όλα απ' τους Έλληνες, οπότε στην πραγματικότητα πρόκειται για εμφύλιο του ελληνισμού

#9
poniroskylo

#10
Επισκέπτης

H πρώτη παράγραφος ήταν ο ορισμός, οι υπόλοιπες 7 ήταν προσωπικές γνώμες.

Πάνω στον ορισμό λοιπόν, με τις προσωπικές γνώμες, εγώ θα πρότεινα όποιος επιθυμεί να διαβάσει το βιβλίο του κ. Πλεύρη «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» (μπορεί να το βρει δωρεάν στο διαδίκτυο σε PDF), για να δει τι γράφουν τα κείμενα του Ταλμουδ με τα οποία εκπαιδεύονται οι νεαροί/ες, και τι προπαγάνδα υπάρχει γύρω από αυτά τα θέματα, προτού κρίνει ποια είναι τα συμφέροντα του Ισραήλ και πως αυτά εξυπηρετούνται. Το βιβλίο κατα μεγάλο ποσοστό περιέχει κείμενα, έγγραφα και αναφορές από άλλες πηγές, άρα κατά κύριαν ουσίαν είναι αντικειμενικότατο, παρότι κάποιες λίγες φορές ο συγγραφέας σε έξαψη εκφράζει τις προσωπικές του γνώμες.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει διαφορά μεταξύ σιωνισμού και εβραιοσιωνισμού, καθώς δεν βρίσκω ορολογία για τον εβραιοσιωνισμό.

#11
Επισκέπτης

Αγαπητέ usern θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ σιωνισμού και εβραιοσιωνισμού, όπως επίσης καμία διαφορά μεταξύ Πλεύρη και Χίτλερ.