Το άχαρο και πολύ, μα πάρα πολύ, ψηλό άτομο. Το αντίθετο δηλαδή της μισοριξιάς.

- Κάθε ταβανόσκουπα στην Ελλάδα το παίζει μοντέλα και μας πουλάει μούρη! Μαζεύω τα μπογαλάκια μου και την κάνω για σεξουαλικός μετανάστης στην Ουκρανία.
- Γάμησέ τα, τσιμπητέ, θα φας γλάρο! Όλες οι καλές Ουκρανές έχουν εκκενώσει την χώρα για Δυτική Ευρώπη και Μέση Ανατολή -εκεί έμειναν μόνο κάτι ραδιενεργά μπάζα!

Ταβανόσκουπα (από Vrastaman, 26/09/08)Ceci n\'est pas une tavanoskoupa! (από Vrastaman, 26/09/08)

Δες και ξαραχνιάστρα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Μου θύμισες τώρα μια φωτογραφία του υπουργικού συμβουλίου, επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη...που λες και το 'κάναν επίτηδες,όπου στεκόταν δίπλα στον Μητσοτάκη, ο κοντύτερος όλων.Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.Αλήθεια υπάρχει αυτή φωτογραφία.

#2
GATZMAN

Χτύπησε ο δαίμων του πληκτρολογίου.Μέσα σε τόσα πλήκτρα, άντε να τον βρεις. Ο τελευταίος χαρακτήρας δεν είναι «.». Είναι«;»

#3
Vrastaman

Γκάτς, αναφέρεσαι στον Αθανάσιο («Θανασάκη») Κανελλόπουλο. Χαμηλό ανάστημα, υψηλό ήθος (για πολιτικό). Φίλος με γραφείο κηδειών ισχυσίζεται ότι τον έθαψαν σε παιδικό φέρετρο. Τι θάψιμο!

#4
GATZMAN

Μπράβο, γι αυτόν λέω.Καλά το τελευταίο που 'γραψες .....

#5
xaxac

κάπου, κάποτε, είχε ακουστεί για τον Κανελλόπουλο και ο χαρακτηρισμός «υπόθετο»... προφανώς για το ασύγκρητο μπόι και παράστημά του.

επίσης για τον Κ. Τσάτσο (άλλο μπόι κι αυτός) κυκλοφορούσε ανέκδοτο ότι όταν είχε αϋπνίες, έκοβε βόλτες κάτω απ' το κρεβάτι του.

#6
xaxac

ασύγκριτο βέβαια