Κατά το Game Over, ήτοι «τέλος παιγνίου» φράση γνωστή εις τους παίκτας ηλεκτρονικών παιγνίων, το λήμμα αυτό υποδηλώνει ομοφυλόφιλο ανήρ ο οποίος εν τιαύτη περιπτώσει έχει πλέον φτάσει επί του κωλοφώνος της ιδιότητός του και άρα θεωρείται κατά το κοινόν λεγόμενον: «τελειωμένος», εξού και over. Άρα, gay over είναι ο τελειωμένος ομοφυλόφιλος, κοινώς πουστάρα ή τρελλή ή παλιαδερφή.

Τρύφων: «Ω φίλε, κοίταξον τη Γκέλλυ, εκ του Βαγγέλη αν δεν απατώμαι!»
Φαίδων: «Πράγματι φίλτατε, πρόκειται δια τελειωμένη περίπτωσι, gay over εις τη καθομηλουμένην!»

Πάνος+Ζακης (βλ.σχόλια) (από GATZMAN, 22/02/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Καλώς ήλθατε εις την ημετέραν ιστιοσελίδαν, φίλτατε!

#2
Επισκέπτης

Θα σας απογοητεύσω κύριε Vrastaman διότι δεν ανήκω εις καμία από τις κατηγορίες ατόμων δια τις οποίες εκάματε τοιαύτην ιστ(ι)οσελίδαν! Δεν τυγχάνω... αγράμματος, ποσώ δε... άσχετος! Μήπως εσείς εμπιπτεται εις αυτές τις κατηγορίες;

#3
Vrastaman

Ειλικρινές ελατήριον της μετριότητός μου, φίλτατε, ήτο να σας καλωσορίσω εις το γλωσσολογικόν ούτο υπογάστριον, και ουχί να σάς προσβάλω μηδέ να προκαλέσω τοιαύτη φλογοβόλο μήνιν της ημετέρας ημετερότητος!

#4
xalikoutis

Αγαπητέ Vrasta,

οφείλει να επιλέξει όπλον ο Κος Ζάκκης μεταξύ των: ξίφος, περίστροφον, πτερό ξεσκονίσματος τύπου SWIFER ή και καλοξυσμένα μολύβια IKEA. Αφίεται εις αυτόν.
Εάν δε χρειαστείτε μαρτύρους, αποτανθείτε άνευ δισταγμού.

μετα τιμής,
Κ.Κ. Χαλ Ικούτης

#5
Vrastaman

Συγκινούμαι που ο Χαλ Ικούτης, ο H.A.L. το σαλταρισμένο κομπιούτερ, ο Πασχάλης αλλά και ο πας Χάλης όλοι σπεύδουν στο κάλεσμα !

#6
acg

Παιδια, αν ειναι να πεσει ξυλο, μπορω να αναλαβω εγω τα στοιχηματα;

#7
iron

δε μου λέτε κάτι ρε παιδιά, είχα με πει ότι τον κύριο Ζάκκη δεν τον διορθώνουμε, είναι ηθελημένη η ανορθογραφία του κλπ -α λα Πάνος. Πώς θα το ξέρουν αυτό όμως οι νέοι χρήστες που θα βλέπουν και δεν θα καταλαβαίνουν τον Μποστ της καθαρεύουσας;

#8
Vrastaman

Διδακτικό το λυνξ αυτό! Εαν διαβάσετε τα πρώτα σχόλια του Ζακ θα διαπιστώσετε ότι ξεκίνησε την καριέρα του στο glans.gr με ελαφρώς γυρισμένη την τρίχα, αλλά σε αντίθεση με τον μακαρίτη, ο φίλτατος μπήκε με τα 1000 στο πνεύμα και αποτελεί θετική δύναμη της ιστιοσελίδας!

#9
iron

θα ταίριαζε να είναι ο ίδιος, διχασμένος σε 2 περσόνες

#10
GATZMAN

Δρ.Τζέκιλ (Πάνος) & Μr Χαϊντ (Ζακκης)

#11
iron

ή ανάποδα;

#12
GATZMAN

Στη!