H καραμπίνα τόσο από πλευρά μορφής όσο και λόγω βλητικής δυνατότητας της παρομοιάζεται με το πέος. (βλ. υγρό πυρ). Η επαναληπτική παραπέμπει σε κάποιον που χαρακτηρίζεται για τη σεξουαλική υπερεπίδοσή του. Σε κάποιον που μπορεί να χτυπάει σεξουαλικά σετ πολλαπλών επαναλήψεων χωρίς να μασάει τον πούτσο του και χωρίς να παθαίνει εμπλοκή κι αφλογιστία. Σε κάποιον που έχει αρκετά μεγάλη ενέργεια και υπεαραπόδοση έναντι των στάνταρντ στο σεξουαλικό τομέα. Μιλάμε δηλαδή κάποιον σεξουαλικά ντούρασελ. Για κάποιον ακάματο εργάτη του σεξ. Για κάποιον που δουλεύει το διπλό καρμπυρατέρι, χωρίς ανάσα. Για κάποιον που δουλεύει εργολαβικά και μεθοδικά αξιοποιώντας πλήρως το νυχτοκάματό του. Για κάποιον που ενσωματώνει τη δύναμη και τη μαεστρία του καλού, του κακού και του άσχημου (3 σε 1). Για κάποιον που το βόλι του δεν είναι απλά καλό αλλά άριστο.

Η αποτελεσματικότητα της επαναληπτικής καραμπίνας εξαρτάται από την εμπειρία, την ιδιοσυγκρασία, την τεχνική, τη χημεία των εραστών, κλπ. Δεν είναι λίγες οι παντρεμένες που φορτώνουν τον άντρα τους με περικοκλάδες για λόγους επαναληπτικής καραμπίνας.

Πολλές φορές κάποιος ντούρασελ δεν θέλει να φυλακίζει, ή μ’ άλλα λόγια να αφιερώνει την επαναληπτική καραμπίνα του σε μια γυναίκα. Θέλει το ιδιαίτερο χάρισμά του να το χαρούν κι άλλες. Θεωρεί απαράδεκτο το ιδιαίτερο αυτό τάλαντό του να το γεύεται μόνο μία, που συν τω χρόνο γερνάει κιόλας. Θεωρεί πως δεν αξιοποιεί το εργαλείοτου. Θεωρεί πως δεν έχει κοσμογυρισμένο πέος. Σιγά σιγά αποκτά πανανθρώπινα ιδεώδη. Αρχίζει να σιγομουρμουρίζει το άσμα: «Θέλω πολλές, γυναίκες, θέλω πολλές, απ’ όλες τις φυλές». Και η γυναίκα του ακούγοντας το άσμα καμαρώνει που έχει αντιρατσιστή άνδρα. Κι ο άντρας της σιγά σιγά σιγά αρχίζει να διευρύνει τον κύκλο του. Τότε είναι που γίνεται και φαν του στοίχου «Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω» του τραγουδιού, «το πουλί». Δυνητικά καταλήγει ελεύθερος σκοπευτής και μουνόταυρος. Φτάνοντας σ’ αυτό το στάδιο συνήθως βλέπει μόνο τη σεξουαλική διάσταση του θέματος. Όταν βλέπει γυναίκα αφηνιάζει. Ο μουνόταυρος δεν χάνει το χρόνο του. Είναι εργαλειοσυλλέκτης της μιας βραδιάς. Οπότε η λογική ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε έχει ορίζοντα υλοποίησης μέχρι το deadnight (deadline βραδιάς). Κάνει λοιπόν την περαντζάδα του, σκανάρει, τσεκάρει και σαν κομάντο χτυπάει. Μετά, πολεμάει φορώντας το κράνοςτου στο χαράκωμα για να μην πάρει κανένα παράσημο. Είναι τόσες λίγες οι νύχτες στη ζωή ενός ανθρώπου. Γιατί να τις μειώσει; Και όσο για τη γυναίκα του; Αν δεν τον έχει χωρίσει, καμαρώνει που ο άντρας της ξεσκίζεται στα meeting περιμένοντας την πολυπόθητη προαγωγή που «του τάξανε, αλλά του την αργούν εσκεμμένα γιατί όπως της λέει: ο κόσμος είναι άδικος». Και εν τω μεταξύ το σπίτι γεμίζει από περικοκλάδες .

Σημείωση: H επαναληπτική καραμπίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περίπτωση της οθωμανικής προσέγγισης.

 1. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας.Υπάρχουν 50ρηδες με επαναληπτική καραμπίνα
  και 27ρηδες του «μια και κοιμάμαι ξερός ως το πρωί».
  http://sxeseis.gr/viewthread.php;tid=6435&page=3

 2. Δυο γυναίκες αξιολογούν τις επιδόσεις κάποιον με τον οποίον πήγαν altogether, το προηγούμενο βράδυ. Βάσω: - Καλά ο τύπος δε μασάει τον πούτσο του. Μιλάμε δεν πήραμε ανάσα
  Γιωργία: - Ναι ρε. Μιλάμε για επαναληπτική καραμπίνα. Επαγγελματίας ο τύπος. Και το ενδιαφέρον της υπόθεσης ήταν πως ο κάθε γύρος είχε κάτι το ξεχωριστό. Βάσω: - Καλά το λες. Ενδιαφέρον μέχρι το 90. Ποιο 90 δηλαδή; Μιλάμε για ολόκληρο νυχτοκάματο.

 3. Παραθέτονται τα δυο τραγούδια για τα οποία έγινε λόγος πιο πάνω

  **ΤΟ ΠΟΥΛΙ**

Δεν θέλω μόνιμη αγκαλιά δεν θέλω μόνιμα φιλιά
δεν θέλω έλεγχο τι κάνω και πού πάω.
Τi ώρα γύρισα εχθές, με ποιες αλήτευα προχθές
τέτοια σκλαβιά δεν την μπορώ δεν τη βαστάω.

Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί
για μια μονάχα θηλυκιά να κελαηδάω.
Θα χτίσω είκοσι φωλιές κι άμα γουστάρω αγκαλιές
από κανάρα σε κανάρα θα πετάω.

Θέλει η ζωή μας αλλαγές και ας τσαντίζονται πολλές
δεν δίνω φράγκο κάθε μια τι θα μου σούρει.
Και το πουλί για να τραφεί πρέπει ν' αλλάζει τη τροφή
κι όχι σκέτο κανναβούρι, κανναβούρι.

Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί
για μια μονάχα θηλυκιά να κελαηδάω.
Θα χτίσω είκοσι φωλιές κι άμα γουστάρω αγκαλιές
από κανάρα σε κανάρα θα πετάω.

Στίχοι: Μιχάλης Γαβριηλίδης
Μουσική: Ζακ Ιακωβίδης
Πρώτη Εκτέλεση: Χρηστάκης

**ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΕΣ**

Θέλω πολλές γυναίκες θέλω πολλές
θέλω πολλές ξανθιές μελαχρινές

Μια Γερμανίδα για να την έχω για νταντά
μια Ελληνίδα να την κρατάω αγκαλιά

Θέλω πολλές, γυναίκες θέλω πολλές
θέλω πολλές κι απ' όλες τις φυλές
Θέλω πολλές γυναίκες θέλω πολλές
θέλω πολλές ξανθιές μελαχρινές

Μία Τουρκάλα να μου πατάει το ναργιλέ
και μια Σπανιόλα να μου χορεύει ολέ

Θέλω πολλές γυναίκες θέλω πολλές
θέλω πολλές κι απ' όλες τις φυλές
Θέλω πολλές γυναίκες θέλω πολλές
θέλω πολλές ξανθιές μελαχρινές

Μια Αφρικάνα για να τη στέλνω στη δουλειά
μια Αμερικάνα για να της παίρνω τα λεφτά

Θέλω πολλές γυναίκες θέλω πολλές
θέλω πολλές ξανθιές μελαχρινές
Θέλω πολλές γυναίκες θέλω πολλές
θέλω πολλές κι απ' όλες τις φυλές

Στίχοι: Στέφανος Κιουπρούλης, Χοντρονάκος
Μουσική: Στέφανος Κιουπρούλης, Χοντρονάκος
Πρώτη εκτέλεση: Στέφανος Κιουπρούλης, Χοντρονάκος

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Μπερτόδουλος: Κάτω απ' την καινούρια μου τη μπερτολούτσι μπέρτα, ξεπρόβαλε ολόγεμη η τροφαντή μπερέτα...όλε....

#2
Galadriel

Σούπω, γκατζ, μια και βλέπω ότι σταδιακά και γλυκά γλυκά επανέρχεσαι στην ενεργή δράση, λάβε ενημέρωση: επειδή έχει γίνει μια ιστορία και αλλάζουμε λήμματα ώστε να μπαίνουν τα λινξ αυτόματα με χρήση αγκύλης (τα κάνουμε μονολεκτικά και χωρίς άρθρα και τέτοια μονότονα), όταν τα εσωτερικά λινξ μπαίνουν με [url] και όχι με [w] δεν μετατρέπονται, σο παίζει τα μισά σου λινξ να μην δουλεύουν πια. Κάνε κανα κόπο και στέλνε αναφορές ματάκια μου, αμαρτία είναι. Και από δω και μπρος βάζε τα κανονικά οκ; :)