Σεξουαλική πρακτική (προέκταση του γνωστού σε όλους πλέον μπουκάκι) διαδεδομένη κυρίως στα ιδιωτικά κολέγια των Η.Π.Α., η ζωή στα οποία έχει γίνει γνωστή μέσω ταινιών Hollywood (βλέπε American Pie 1, American Pie 2, American Pie 3 κτλ). Στόχος της πρακτικής αυτής, είναι η μείωση και ο εξευτελισμός της κοπέλας που συμμετέχει στην σεξουαλική πράξη. Συνήθως συμβαίνει ως τιμωρία σε γυναίκες που αρνούνται να πάρουν μέρος σε μπουκάκι, χωρίς αυτό να αποτελεί προϋπόθεση.

Το αβραάμ λίνκολν προϋποθέτει μερικά λεπτά προετοιμασίας πριν την σεξουαλική πράξη από το αρσενικό μέλος της συνουσίας και σημαντικός παράγοντας στην επιτυχή κατάληξη της πρακτικής αυτής είναι η παντελής άγνοια από το μέρος του θηλυκού παράγοντα της συνεύρεσης.
Τα τρία (3) στάδια της πρακτικής αυτής αναλύονται ως εξής:

1) Το αρσενικό κόβει ένα μέρος της ηβικής του κόμης (κοινώς πουτσότριχες). Όσο μεγαλύτερο μέρος της κόμης κοπεί, τόσο πιο επιτυχής θα είναι η πράξη. Το κομμένο μέρος τοποθετείται σε μία πλαστική σακούλα με φερμουάρ για να κλείνει. Η σακούλα αυτή έπειτα πρέπει να τοποθετηθεί σε κάποιο μέρος εύκολα προσβάσιμο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης (π.χ κάτω από το μαξιλάρι, κάτω από το κρεββάτι κτλ)

2) Η σεξουαλική πράξη λαμβάνει χώρα κανονικά. Όταν ο άνδρας καταλάβει ότι πλησιάζει η στιγμή του τελειώματός του, πρέπει να γυρίσει τη γυναίκα στη λεγόμενη σταση «πισοκωλλητό» ή και «πισοκωλομπρούμυτο» (doggy style). Λίγο πριν εκσπερματώσει, ο άνδρας τραβιέται και φτύνει στην πλάτη της συντρόφου του με τρόπο έτσι ώστε αυτή να νομίσει ότι εκσπερμάτωσε στην πλάτη της.

3) Η γυναίκα γυρνάει προς τον άνδρα νομίζοντας ότι η πράξη έχει τελειώσει, κατά την οποία στιγμή ο άνδρας εκσπερματώνει στο πρόσωπό της. Καθώς η γυναίκα παραμένει σαστισμένη από την αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, ο άντρας πρέπει να βρει το σακουλάκι με τις πουτσότριχες και να τις πετάξει με βίαιο τρόπο στο πρόσωπο της γυναίκας, πάνω στην περιοχή στην οποία εκσπερμάτωσε. Το σπέρμα κάνει τις πουτσότριχες να κολλήσουν πάνω στο πρόσωπο της γυναίκας δίνοντας την ψευδαίσθηση γενειάδας, η οποία παραπέμπει στην διάσημη πλέον εικόνα του δέκατου έκτου προέδρου της Αμερικής, Αβραάμ Λίνκολν. Εξ'ου και η επονομασία της πράξης.

- Άσε φίλε, έκανα ένα αβραάμ λίνκολν χθες στην Κούλα και τα πήρε άγρια...

I love you, Cretan Style! (από Vrastaman, 04/11/08)επί τω έργω, με χρήση τριχόσφαιρου (από xalikoutis, 04/11/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Αυτο ρε μεγαλε δεν ειναι σεξ, ειναι υπερπαραγωγη.

Μια διευκρινιση: Αν το προϊον της ηβηκοπτικης πεσει και σε αλλα μερη του προσωπου, το ολο σκηνικο μετονομαζεται πχ σε Grizzly Adams ή ενδεχομενως αν δεν υπηρχε και πολυ πραμα για κοψιμο σε Adolf Hitler;

#2
Vrastaman

Το αποκορύφωμα της πράξης είναι όταν της φοράς ένα ψηλό μαύρο καπέλο (που έχεις κρύψει κάτω από το κρεβάτι) και της λες good morning, mister President.

#3
Vrastaman

@ acg καλή ιδέα, mine hair!

#4
GATZMAN

Υπερπαραγωγή πράγματι.Πάντως αν χρειαστεί και σκηνοθέτης και αν χρειαστεί και επίδειξη, μπορεί να αλλάξει ρώτα η πήδηξη

#5
Vrastaman

Εντελώς άσχετο: Abraham Lincoln αναγραμματίζεται σε Halo, Μr Cannibal!

#6
GATZMAN

Οι αριθμολόγοι θεωρούν πως έχουν κάποιες κοινές ιδιότητες, οι αναγραμματισμένες λέξεις. Θυμάμαι και τη συσχέτιση που είχες κάνει για τις λέξεις: Natassa και Satanas

#7
Vrastaman

GATZMAN = ΓΑΜΑ Τ' ΝΖ
(πρόβειο σεξ στην Νέα Ζηλανδία;)

#8
GATZMAN

Αστεράτος !!! Οτι συμβαίνει σήμερα(04/11/2008) θα συμβεί και την πρωταπριλιά του 2018(01/04/2018).

Αριθμολόγος Προφήτης των Μαορί της Νέας Ζηλανδίας
Ομάδα αίματος:ΜΠ Ε...Ε

#9
iron

δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αυτή η διαδικασία... μήπως αγαπητέ ντιτι σου βγήκε κάποιο απωθημένο εναντίον των τριχοφοβικών μελών του σάιτ;

#10
Galadriel

Δηλαδή αυτή την ορολογία την χρησιμοποιούν κι άλλοι στον Ελλαδικό χώρο; οκ, το αναφέρει το urbandictionary αλλά υποθέτω ότι αφορά αμερικανοτραφείς - στην Ελλάδα θα περίμενα κάτι πιο εγχώριο, πχ καλά της έκανα έναν Ιωάννη Καποδίστρια χτες το βράδυ που ανακάλυψε την πατάτα από την αρχή. Or something.

#11
poniroskylo

Κι εγώ πρώτη φορά εδώ το άκουσα και επίσης δεν μ' ενθουσίασε, αλλά είπα να μην πω τίποτε μπας και το ξέρουν όλοι και μου πείτε ότι ζω πίσω απ'τον κόσμο. :)

#12
Sperminator2

Κινηματογραφικό!!! Μόνο ένα ελικόπτερο χρειαζόμαστε, να τραβάει αεροφωτογραφίες την ώρα του σεχ

#13
nasos

Χαχαχα πολύ καλό ρε τα σπάει δύσκολη διαδικασία ομως και μετά φαντάσου να είσαι γυμνός και να σε κηνυγάει μια γυμνή μουστακαλού!

#14
Vrastaman

Παίζει και σαν μέρος της μπαγαποντοξουριστικής σκηνής!

#15
Barcelonian

Και δηλαδή, τη φτύνει στον κώλο, τη χύνει στη μούρη, και μετά της κολλάει και τις τρίχες; Κι γαμώ τα γαμήσια!

#16
Barcelonian

Και να το κάνεις αυτό μετά από μονόωρη πίπα. Ω ρε μάνα μου!

#17
Khan

Σόρι αλλά διαβάζοντας αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα.

#18
vikar

Γκαλά και νάσος, όλα τα λεφτά. Επι της ουσίας, δέν το έχω ακούσει ποτέ αυτό το πράμα, ούτε κι απο αμερικάνους φίλους (που εντάξει, όπως κι οι περισσότεροί μας εδώ, πρακτικά μεν φλώροι, θεωρητικά ομως οι χειρότεροι).

#19
patsis

Τι; Δεν είμαστε σκληροί;

#20
vikar

Βρε αδερφέ! δέ μιλάω για σένα βρε...

#21
patsis

Α, είπα...

#22
jesus

νομίζω το είχα αναφέρει σε άλλο λήμμα του ντιτί (που είναι φίλος πριν μάθω ότι υπάρχει νέτι) ότι αυτά είναι γενικά εισαγόμενοι καφρονεολογισμοί που εισηγήθηκε μέσω του σάιτ.

#23
ΣτοΔγιαλοΧτηνος

Έχει όντως εισαχθεί κ λέγεται από κάποιους αυτή η καφρίλα?? Συγνώμη κ απ' τους κάφρους δλδ.

#24
vikar

Μή μασάς, δέν παρεξηγούμε.

#25
patsis

Χτήνος δε νομίζω... Στα αμερικανικά αγγλικά, υπάρχει στο urban dictionary με αρκετές καταχωρίσεις (1, 2, 3, 4 - παραλλαγή, 5, 6). Υποψιάζομαι από το όλο σκηνικό ότι προέρχεται από ταινία ή κάτι τέτοιο.