Ένας κλασικός προσδιορισμός πιπινίου-πουτσάναμμα, που αναφέρεται φυσικά στην εμπειρία ή στο potential του εν λόγω θήλεος στα όσα οι Παναγριότατοι αυτού του κόσμου απαγορεύουν -στους άλλους-, βάσει της προσέγγισης RTFM για την κατάκτηση του Παραδείσου. Πέραν τούτου, ως λέξη έχει αρκετό ψωμί.

Πρώτ' απ' όλα, προφέρεται με ειδικό τρόπο, ο οποίος είναι αρκετά κοντά στον τρόπο με τον οποίο προσφέρεται το επίθετο σκληρόόό (με ελαφρά παρατεταμένο «ο» και στρογγυλοποίηση των χειλιών), γεγονός που αναδεικνύει τη σαδομαζό μας αντίληψη για την ηδονή. Μιλάμε για το σκληρό, το ζόρικο, το σφιχτοδεμένο, το σφιχτό γενικώς σε όλα εκτός από τα ήθη, το πρόστυχο και σωστό, το καυλόμουνο το βουτηγμένο στην αμαρτία το ίδιο, καυλοτσουλήθρα προς το βούρκο για τους υπόλοιπους εμάς.

Αυτή βέβαια η αμφιταλαντευόμενη αντίληψη για την ηδονή, έχει σαφώς οριενταλιστικές ρίζες. Έτσι, το «αμαρτωλό» συνοδεύεται από δάγκωμα του χειλιού (τα ξερογλειψίματα είναι καθαρά δυτικοευρωπαϊκά, εμείς εκφραζόμαστε με τον πόνο και την αυτοτιμωρία για την αμαρτία). Και ακολουθείται από τα ανατολίτικα επιφωνήματα ααααχχχχ, αμάν, αμάν, αμάν ή ακόμα και βάι, βάι, βάι. Μερικοί στη θέα του αμαρτωλού βέβαια μπορούν απλά και να κάνουν το σταυρό τους, άλλοι λένε αχ, Παναγία μου, άλλοι λένε και α πα πα πα. Σατανάς.

Υπάρχουν συμπεριφορικά-εμφανισιακά κριτήρια για το «αμαρτωλό» (πάντα ουδέτερο). Εμφανισιακά όχι και πολλά, χωρίς να είναι και απολύτως θέμα γούστου: υπάρχει κατά κανόνα μια α συναίνεση, ότι «αυτό είναι αμαρτωλό», υπάρχουν βέβαια και ατομικές διαφορές. Ας πούμε μόνο ότι κατά κανόνα μιλάμε για μελαχρινές, κοκκινομάλλες κλπ και όχι ξανθές, γι' αυτές λέμε απλά το ξανθό (για τα καυλερά ξανθά, και όχι για τα ξεπλένικα φυσικά).

Κατά τα άλλα, η νεαρή ηλικία είναι βασική (αν και υπάρχουν και αμαρτωλά μιλφέιγ), το νάζι, τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που προκαλεί, το γεγονός ότι είσαι σίγουρος ότι το μωρό είναι για τρελά, ε ναι, γαμήσια, και ότι τα κάνει, αλλά δεν τα κάνει με σένα. Θα έκανες τα πάντα για να τα κάνει με σένα. Και βέρια για το διάολο ακόμα.

- Αμάν αμάν αμάν....
- Α πα πα πα....
- Βάι βάι βάι...όι όι μανούλα μου
- τι ήταν αυτή η Λίλιαν βρε παιδιά....τι ήταν αυτό βρε συνάδελφοι...;
- Αμαρτωλό ήτανε, συνάδελφε, αμαρτωλό...Θέ μου φύλαε ήτανε.....

Βλ. και μουνί, καυλόμουνο, ξεψώλι, τρύπα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Μας σκανδαλίζετε, κύριε πρέσβυ!

#2
GATZMAN

Χαιρετώ τον πρέσβυ της Σεξουαλίας
Καρασπέκ!

#3
poniroskylo

Φοβερό κείμενο.

#4
Sir Demetrius Sui generis

Δε βαριέσαι..λυχνίας σβεσθείσης πάσα γυνή ομοία!και αμα το επιπεδο τεστοστερόνης δεν ηταν τοσο υψηλό, δεν θα τα γράφαμε αυτά!

#5
Επισκέπτης

Ρε 'σεις εδώ την έχετε βαμμένη.
Όπου να 'ναι πλακώνει και το Τμήμα Ηθών αλλά και το Τμήμα Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μάγκες σας βλέπω να κρεμιέστε στις ... «χειρολαβή» επί μακρόν μες στα κελιά σας.
Ανώμαλοι... ανώμαλοι.

( ρε σεις γιατί δεν έχει smiles με μαστιγώματα και τέτοια εδώ μέσα; τι στο διάολο ; σε παρθεναγωγείο πέσαμε; )

#6
Galadriel

Δεν έχει καθόλου smiles επειδή, όπως έχει εξηγηθεί και στο παρελθόν, το σάιτ δεν είναι φόρουμ.

#7
electron

και επειδή είμαστε πολύ σοβαροί, θα συμπλήρωνα

#8
electron

γελάμε μόνο από μέσα μας

#9
Kilerakias

Α ρε βράστα τι μας έκανες με το μίδι της σκάρλετ

#10
σφυρίζων

Πάντα στη διάθεση σας!

#11
Galadriel

Εσύ τι πετάγεσαι του βράστα λέει ο αθρώπας.

#12
σφυρίζων

♪♫ Vrasta isn't well, he stayed back at the hotel. And he sent me along as a surrogate slang... ♪♫