Έτσι αποκαλούνται οι λεξικογράφοι του slang.gr, το ετερογενές δηλαδή συνονθύλευμα των καθαρμάτων εκείνων που έχτισαν λημματάκι-λημματάκι το πληρέστερο και εναλλακτικότερο ηλεκτρονικό λεξικό του σύγχρονου Ελληνισμού.

— Περικλή, πού εξαφανίστηκες αγόρι μου; Από το 1976 και κάθε 17 Νοέμβρη ήσουν κάθε χρόνο επικεφαλής στη πορεία του κόμματός μας προς την Αμερικανική Πρεσβεία!
— Συμπάθα με συντρόφισσα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω καταρρεύσει ολοσχερώς. Το ταράκουλο με την Λίλλιαν με έκανε να αμφισβητήσω τα πάντα. Κλονίστηκε η και πίστη μου στην επανάσταση. Στην αρχή στράφηκα στον Γιανναρά και επισκέφτηκα το Άγιο Όρος. Οι γέροντες όμως μου έκαναν την σούφρα XL και έφυγα κακήν κακώς. Αναζήτησα την αλήθεια στον Γιαλόμ, και αποφάσισα να επουλώσω τα ψυχικά τε και πρωκτικά μου τραύματα στρεφόμενος επιτέλους σε κάτι δημιουργικό. Έγινα λημματοδότης στο slang.gr.
— Κουράγιο σύντροφε, και να προσέχεις τους μπαγαποντοδότες.

Γίνε και ΣΥ εθελοντης λημματοδοτης (από Vrastaman, 19/11/08)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
acg

Με κινδυνο να χαρακτηριστω σπεκουλαδόρος, απονεμω τα σχετικα σπεκια και ασορτι αστεριες.

Μια παρατηρηση: αυτος που δινει τα λημματα του στο ΔΠ, ειναι εθελοντης λημματοδοτης;

#2
GATZMAN

Ενα λήμμα την ημέρα πάει τη Λίλιαν πάρα πέρα

#3
xalikoutis

ε ρε μήντια!

#4
Vrastaman

acg, συτό δεν είναι σπεκουλαδόρικο. Σπεκουλαδόρικο θα ήταν εάν σου απαντούσα: «τι τους θες εσύ τους αστερίες, είσαι ο γαλαξίας του σάιτ» ή άλλες τέτοιες παπαριές ;-)

#5
poniroskylo

#6
mariahomorfi

τρομερο