Από τις σεξιστικότερες ύβρεις, σύμφωνα με την οποία το γυναικείο αιδοίο (και κατ' επέκταση η γυναίκα που το φέρει) παρομοιάζεται και εξομοιώνεται με μια απλή, νέτη σκέτη Τρύπα. Στο μυαλό αυτών που το λένε (διαβεβαιώ τον Τζίζας που πρότεινε τον όρο πως το λεν αρκετοί) η λέξη αυτή είναι ακόμα υβριστικότερη από το μουνί, μουνότρυπα και τα συναφή, καθότι υποβιβάζεται πλήρως η αξία του στη μη αξία μιας τρύπας η οποία, στην καλύτερη περίπτωση να βουλώσει και τίποτ' άλλο. Απαθής, αμέτοχη και αδιάφορη για τους πάντες τρύπα, αυτό είναι η γυναίκα στο μυαλό όσων τις αποκαλούν έτσι. Μάλλον έχουν τους προσωπικούς τους λόγους και δεν έχει να κάνει με το ποιόν της γυναίκας που υφίσταται αυτή την επίθεση.

Υπάρχουν και γυναίκες που το λένε προς τις ομόφυλές τους και τότε έχει μεγαλύτερο μένος η βρισιά. Τώρα αν λέγεται και σε αδελφές, ουκ οίδα. Μεταξύ τους, υποθέτω πως ναι, το λένε.

- Αχ συγνώμη κύριε, δεν το είδα το στοπ...
- Ουστ μωρή τρύπα, μιλάς κι από πάνω...

(από ironick, 22/11/08)

Βλ. και καυλόμουνο, αμαρτωλό, ξεψώλι.

Λέξεις για τους όρχεις και τα αντρικά γεννητικά όργανα συνολικά: αρχίδια, ζουβάχια, καλαμπαλίκια, καμπανέλια, καρύδες, κοκόβια, κοχόνια, κρεμαντζόλια, λιμπά, λυμπά, μπομπόλια, οικογένεια, παπάρια, τζοχανταραίοι. Ειδικά για συνώνυμα του πέους δες πέος.

Λέξεις για τα γυναικεία γεννητικά όργανα: γατάκι, κουτί, μουνί, μουτζό, μύδι, νιμού, πιπί, πουτί, πράμα, τρύπα, ψωλότσεπη.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
jesus

σπεκ, αυτόν ακριβώς τον ορισμό κ τη διαβεβαίωση έψαχνα.

#2
iron

τιμή μας να υπηρετούμε τον Κύριο...

#3
acg

Υπαρχει και το σχετικο φαλλοκρατικο / κακο / αναχρονιστικο / απολιτιστο / βαρβαρο και πολυ αστειο ανεκδοτο:

Ερωτηση: Τι ειναι η γυναικα; Απαντηση: Το αχρηστο κρεας γυρω απο τη μουνοτρυπα.

#4
jesus

επαναφέρω το αίτημά σου να γίνει κ σάιτ με ανέκδοτα για να γίνει πάνικ εντ φόγκ. το είχα ξεχάσει το ανεκδοτάκι...

#5
mariahomorfi

ευχαριστο ανεκδοτο
βαλε τη γαργαλιερα στο 9

#6
Vrastaman

Χρησιμοποιείται και για / μεταξύ ομοφιλοφιλοφιλοφίλων;

#7
acg

Αν γινει και σαιτ με ανεκδοτα, θα χασουμε τις δουλειες μας πιθανοτατα. Μεταξυ σλανγκ τζηαρ και τζοουκς τζηαρ δεν θα μενει καιρος για τπτ αλλο. Ουτε καν για τη Λιλιαν, αν μας προεκυπτε δλδ.

#8
Hank

Σωστός ο Ιησούς, νομίζω ότι η γυναίκα ΔΕΝ είναι η τρύπα, η γυναίκα είναι το κρέας γύρω από την τρύπα, για να είμαστε πιο ακριβείς, πάντα βέβαια για όσους είναι θιασώτες παρόμοιων συμπεριφορών, κι εγώ μεταξύ τους στις χειρότερες στιγμές μου...

#9
iron

ξέχασα να εξηγήσω το μύδι, πρόκειται περί τουαλέτας σε ευρωπαϊκό μεσαιωνικό κάστρο, όπερ εστι τρύπα σε ξύλινο κάθισμα, πάνω στην οποία κάθονταν οι ευγενείς και έστελναν τα σώψυχά τους ευθεία κάτω, δηλ. πού αλλού, στη λίμνη πάνω στην οποία ήταν χτισμένο το κάστρο.

#10
Επισκέπτης

Να υπογραμμιστεί οτι μια γυναίκα δεν σκέφτεται ποτέ με την τρύπα της αλλά με το θηλυκό μυαλό της το οποίο πολλοί άντρες ζηλεύουν!!

#11
Vrastaman

... εκτός εάν υφίσταται γυναικεία καύλα

#12
Επισκέπτης

Πάντα ένας κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του.....