Γνωρίζω ότι το λήμμα έχει ανέβει με δύο ορισμούς, αλλά μετα λύπης μου διαπίστωσα ότι δεν έχει γίνει εκτενής αναφορά σε κάτι που συνηθίζει το 95% των ανδρών και το 84% των γυναικών - κι ας μην το παραδέχονται πολλές από αυτές. (Δεν είναι κακό κορίτσια, φυσιολογικό είναι)

Ωσεκτουτού, νομίζω ότι αξίζει να αναλυθεί σε κατηγορίες:

1. Η πρωϊνή μαλακία:
Όταν υπάρχει χρόνος, (πχ Σάββατο ή Κυριακή πρωί) μπορούμε να την απολαύσουμε, μιας και ξυπνήσαμε και τον βρήκαμε σηκωμένο από τις κατουρόκαυλες, άμα είναι καθημερινή και δουλεύουμε, η σκέψη της δουλειάς και μόνο είναι ικανή να μας τη ρίξει.

2. Η μαλακία εκ προμελέτης:
Έχουμε ορίσει τόπο και χρόνο, έχουμε προεπιλέξει το οπτικοακουστικό υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε, και έχουμε τα χαρτομάντηλα έτοιμα. Για οργανωμένους μαλάκες.

3. Η στρατηγική μαλακία:
Προσοχή να μην μπερδευτεί με την εκ προμελέτης! Η μαλακία που τραβάμε νωρίτερα, όταν ξέρουμε ότι αργότερα θα συναντήσουμε κάποιο Λίλιαν, η/το και κατά πάσα πιθανότητα θα «μπεί ο σύρτης». Δεν γίνεται για λόγους απόλαυσης, αλλά για να «φύγουν τα χοντρά» και να έχουμε καλές αντοχές και επιδόσεις. Μη μας πούνε ότι είμαστε γρηγορογαμούλης κιόλας!

4. Η μαλακία της παρηγοριάς:
Όταν δεν «μπει ο σύρτης», δεν «κανελλωθεί το ρυζόγαλο» είτε γιατί στράβωσε το γκομενάκι, είτε γιατί κατέβηκαν οι Ρώσοι, είτε από άλλη στραβή, είναι η μόνη παρηγοριά πρίν πέσουμε να κοιμηθούμε. Αυτό που λέμε όταν μας ρωτάνε πώς τελείωσε η βραδιά: σπίτι, μαλακία και ύπνο.

5. Η μαλακία ICBM (διηπειρωτική μεγάλου βεληνεκούς)
Θέλει προσοχή γιατί μπορεί να έχουμε παράπλευρες απώλειες και να μας πάρουν και 'μας τα σκάγια. Όταν τα φλόκια εξφενδονίζονται με απίστευτη ταχύτητα και σε μεγάλη απόσταση.

6. Η μαλακία Goody's (γρήγορα ναι πρόχειρα όχι)
Όταν μας πιέζει ο χρόνος. Η λεγόμενη μαλακία στα πεταχτά.

7. Η ματωμένη μαλακία
Συνήθως απο άτομα στην ηλικία 14-16, που την κάνουν λάστιχο, για να δουν πόσες φορές μπορούν να την παίξουν σε μία μέρα. Παιδιά μετά τις πέντε- έξι φορές θα βγάλει αίμα να ξέρετε.

8. Η πετυχημένη μαλακία
Το άγιο δισκοπότηρο όλων των ανδρών: μια μαλακία που καταλήγει σε τόσο έντονο οργασμό που ξεπερναεί το καλύτερο μας γαμήσι. (βλέπε παράδειγμα)

(Μεταξύ κολλητών)
- Αααααχ! Με έφαγε η αγαμία από τότε που με άφησε η Ρούλα...
- Τι λε ρε κολλητέ; έξι μήνες πώς βολεύεσαι;
- Με έφαγε η παλάμη, κοντεύω να τυφλωθώ.
- Μη στενοχωριέσαι ρε, αφού το ξέρεις: αν πετύχει η μαλακία τύφλα να 'χει το γαμήσι.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
slangprof

Άν έχω παραλείψει κάτι όλοι οι συνάδελφοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμπληρώσουν.

#2
GATZMAN

Γειά σου προφέσορα ερευνητή
Τέλειος. Σωστό πέϊπερ! Διατριβή αξιώσεων!!!!!!!
Κι όσο για το Νο5, απ' οτι θυμάμαι απ' τη Φυσική το μέγιστο βεληνεκές θέλει γωνία 45 μοιρών. Μαλακία Macdonald;
Το 7 ισως συνδυάζεται με τη φράση την κάνω τελατίνι

#3
jesus

καθηγητής φυσικής στη λευκάδα, πασίγνωστος αθυρόστομος κ μέγιστη μορφή είχε πει σε μαθητή που του είχε πει μαλακία «δε σου έχω πει να κόψεις την πρωϊνή;»

#4
Vrastaman

Καρασπέκια! Αν και δίιστανται οι απόψεις για το κατά πόσον εμπίπτει στην οικογένεια της μαλακίας per se, υπάρχει και η αγαπημένη ισπανική μαλακια.

#5
Hank

Εμβριθής παρουσίαση!

#6
slangprof

Την ισπανική την παρέλειψα γιατί δεν είναι μαλακία με την αυστηρή έννοια (αυτοερωτισμός). Θα μπορούσα να προσθέσω την ομαδική, την αντικριστή και τη λεγόμενη τηλεφωνική (όχι με την έννοια της τηλεφωνίας) με το «τηλέφωνο» της ντουζιέρας. (Ξέρουν οι κοπέλες τι εννοώ)...

#7
slangprof

Εννοείς το νυν βουλευτή σας Jesus; Αυτός έλεγε κάτι τέτοια.

#8
iron

μμμ, παίζει και η απόλυτα ναρκισσιστική μαλακία (με αυτοθέαση στον καθρέφτη ή σε καμιά χόουμ φάση με οθόνη -εκεί παίζει και κάμερα, οπότε μιλάμε και για χάι ντεφινίσιον ή ντίβικαμ μαλακία). για τους σωραίους.

#9
allivegp

Η αριθμητική μαλακία:

Τρεις εφτά εικοσιμία
-Τράβα, γέρο, μαλακία
-Δεν μπορώ, μωρή γριά
Μου σηκώθηκε στραβά.

#10
vikar

Η μαλακία-μποτέ: Φίλος με πληροφόρησε για το παρακάτω ποι'ματάκι που τραγουδούσαν λέει στο στρατό, στο σκοπό του Μπέλα Τσάο, κατα τα γνωστά:

Η μαλακία είναι υγεία,
σου δίνει δύναμη και στίλ,
σου κάνει μπράτσα, ωραία φάτσα
και ομορφαίνει τη ζωή.

#11
gaidouragathos

… Εμείς από άλλη περιοχή λέμε: στ 1, στ 4, στ 3, είναι κ δυναμωτική

#12
Khan

Ένας παίκτης της Τουρκίας που παίζουμε μαζί της απόψε λέγεται Ονάν! Έρριξα πολύ γέλιο.

#13
allivegp

Η μαλακία ορίζεται ως παλινδρομική κίνηση ισχύος επί καθέτου άξονος βαίνουσα συνεχώς αυξανομένης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου.

#14
vanias

Συμπληρώνω vikar από οικονομική σκοπιά: [I]η μαλακία είναι ωραία είναι κι οικονομική,
σου κάνει μπράτσα σου φτιάχνει φάτσα κι ομορφαίνει τη ζωή.
Τέρμα οι πουτάνες και οι καπότες
Τέρμα τα πολλά λεφτά
Κλείνεις παράθυρα και πόρτες
και αρχίζεις τη δουλειά[/I]

Παρεμπιπτόντως, O μαλάκας στα Τούρκικα [οτούζ-μπιρτζή(ς)] μεταφράζεται ως «τριανταένας», επειδή τόσες είναι οι κινήσεις που απαιτούνται στη γείτονα χώρα για να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεπώς αν δείτε κάνα Τούρκο να χασκογελάει στο άκουσμα του αριθμού...

#15
MXΣ

(αχ βρε vanias ξέρεις τι ζημιά έκανες, ε; Πρεσβεύω ότι στην επόμενη παχιά κάποιοι θα μετράνε κινήσεις...)