Το αφρώδες μείγμα λιπαντικού και κοπράνων, που αποτελεί κάποιες φορές παράπλευρη απώλεια κατά το πρωκτικό σεξ, το γνωστό πρωκτοζούμι.

Από το επώνυμο του αμερικανού πρώην γερουσιαστή Ρικ Σαντόρουμ.

Η λεξιπλασία έχει ηθικό εμπνευστή τον Νταν Σάβατζ, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αντιδράσει σε δηλώσεις του γερουσιαστή, κατά τις οποίες η ομοφυλοφιλία οφείλει να αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως, μεταξύ άλλων, η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και η κτηνοβασία, πράξεις που αντίκεινται στο θεσμό του γάμου και της οικογένειας και έτσι πλήττουν την κοινωνία.

Σε σύγκριση συνεπώς με το πρωκτοζούμι, το σαντορούμι αρμόζει σε ομοφυλοφιλικότερα συμφραζόμενα.

Πηγές: ο σχετικός ιστοχώρος του Σάβατζ, η σελίδα όπου πρότεινε την λεξιπλασία, σχετικά άρθρα της αγγλόφωνης Βικιπαίδειας για την λεξιπλασία και για τις δηλώσεις.

  1. Περάσαμε και γαμώ χθές με το τεκνό, αλλα γεμίσαμε τα σεντόνια σαντορούμι ρε να πάρει.

  2. Κάθε φορά που είναι να σοδομίσω τον γκέη ανύπαντρο σκύλο μου, του βάζω πρώτα κλύσμα, για να μήν μου κλάνει μετά σαντορούμι.

λήμμα [σχολής βράστα] (από xalikoutis, 26/01/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Αμα φέρνει λίγο και στο kaptain Morgan, το σαντορούμι παίζει και ως ρούμι! Θυμίζει και μπακντορούμι.
Δυνατή λέξη!

#2
Hank

Ενδιαφέρον! Δεν τό ξερα...

#3
vikar

Νά και κάτι σχετικό εντόπιο.

#4
jesus

κατ' αυτούς είναι ψυχοπαθολογία να γουστάρεις το ίδιο φύλο (το τι κάνουν οι ίδιοι δεν θα το αναλύσω), αλλά θεωρούν νορμάλ κατάσταση ανθρώπου εν έτει 2010 σχεδόν να πιστεύεις ότι όντως η παναγία γονιμοποιήθηκε από τον κρίνο και γέννησε ενώ ήτανε παρθένα κ να μην τα αντιμετωπίζεις ως μια (νοσηρή και απάνθρωπη κατ' εμέ, αλλά άλλο κάρο με πατάτες αυτό) αλληγορία...

#5
jesus

επίσης, άλλο σαντορούμι και άλλο σαντουίτς. κρατάς χαρακώματα στον πόλεμο θείο, κ με ασσάκια δεν κέρδισε κανείς:Ρ