Αποκαλύπτω σε φίλο τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μου, προκειμένου να ξαλαφρώσω, ή να μου πει την γνώμη του. Πολλοί αγοραίοι τύποι το κάνουν και στο ιντερνέτι. Επειδή πολλά από τα σώψυχα που λέμε συνήθως αγγίζουν ευαίσθητες λεπτομέρειες της σεξουαλικής μας ζωής, η έκφραση από «λέω τα σώψυχά μου» εξελίχθηκε σε «λέω τα σώψυχα και τα σώβρακά μου».

Καυλάουρα: - Άσε με βρε Λίλιαν, δεν τα πάω καλά με τον Μένιο τον τελευταίο καιρό!
Λίλιαν: - Τι είναι Λαουράκι μου; Πες μου τα σώψυχα και τα σώβρακά σου να ξαλαφρώσεις! Γι' αυτό είναι οι φίλες!
Κ.: - Να, χτες που είχαμε βάλει το Ντι-Βι-Ντι του Ασκητή και κάναμε πρόβα για το εξήντα εννιά, αυτός μού είπε να αλλάξουμε στάση και να το γυρίσουμε σε 96.
Λ.: - Αχ, πόσο σε λυπάμαι, Λαουράκι μου, μα δεν τον ξέρεις; Έτσι είναι ο Μένιος!...
(κι από μέσα της σκέφτεται η πονηρά κορασίς: (ο Μένιος δεν είναι παρά μία από τις πολλές μουνότριχές μου!)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Τέλειο!
Και το παράδειγμα τίγκα στο σασπένς.Ισως σε κάποιο επόμενο να μάθουμε αν από το παζάρι δημιουργήθηκε νέα στάση.Η στάση (69+96)/2=82.5

#2
Hank

Η Λιλιανάδα συνεχίζεται.

Κάπου έχει πάρει το μάτι μου το 96 ως πραγματική σεξουαλική στάση, αλλά έχω ξεχάσει τι σημαίνει, και δεν μπορώ να το φανταστώ... Νομίζω γλειφοκώλι, ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλει λίγο γεωμετρική φαντασία...

#3
vikar

Φαντασία;... Χμμ. Μάλλον εμπειρία χρειάζεται. Να σου πεί ο Βράστας καλύτερα, πού 'χει και τα (πολυ)μέσα.

#4
vikar

Όπα. Παραξήγησις. (Αλλα κι' εσύ βρε Χάνκ, πολύ στο ταπεινόφρον τό 'χεις ρίξει, και σ' έχουμ' ακόμα για νεοσύλλεκτο εδωπέρα... :-Ρ )

#5
Hank

Η ταπεινοφροσύνη είναι μια από τις πολλές αρετές μου!

#6
Hank

Να σημειώσω και ότι το «σώβρακα» μπορεί απλώς να αντικαταστήσει το «σώψυχα», δηλ. να πούμε λ.χ. «του είπα τα σώβρακά μου», εννοώντας τις ιδιωτικές λεπτομέρειες, αλλά χωρίς τόσο πια συναισθηματισμό.