Ο τζέντλεμαν, σύμφωνα με την κλασσική έννοια του όρου, είναι αυτός που έχει κομψή και περιποιημένη εμφάνιση, λεπτούς και ευγενικούς τρόπους, καθώς και συνέπεια και αξιοπρέπεια στις κοινωνικές του σχέσεις.

Σύμφωνα με το σαβουάρ βίβρ, ή ένδειξη καλών τρόπων επιβάλλει να σηκώνεται άμεσα κάποιος όταν βλέπει μια κυρία, κάτι που είναι απόλυτα αποδεκτό από έναν τζέντλεμαν.

Εδώ μιλάμε για το ανδρικό μόριο, το οποίο λόγω «ευγενείας» διακόπτει την περίοδο αγρανάπαυσης και σηκώνεταιάμεσα στη θέα μιας καλλίγραμμης καλλονής, που περνά από μπροστά από τα μάτια του κατόχου του.

Ενώ ο κλασσικός τζέντλεμαν, αφού σηκωθεί κάθεται μετά από λίγο, το ανδρικό μόριο, κάθεται αρκετά αργότερα. Σχετικά δε με το χρόνο που το πέος, θα παραμείνει κατάρτι, εξαρτάται από τον σωματότυπο της γκόμενας, την κίνησή της, το ντύσιμό της, καθώς κι από την έμπνευση που θα δημιουργήσει την ερωτική φαντασίωση.

Ακόμα θα πρέπει να πούμε πως το πέος των γεροντότερων ανδρών είναι λιγότερο «ευγενές» από το πέος των νεότερων ανδρών, γιατί εγείρεται δυσκολότερα, αφού το πέος μοιραία ακολουθεί το δρόμο της παρακμής.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι που, πάρα την πάροδο του χρόνου συνεχίζουν να έχουν «καλούς τρόπους», ως ντούρασελ, εκεί που οι συνομήλικοί τους έχουν παραδώσει πινακίδες από καιρό. Βέβαια κάποια στιγμή, λόγω φθοράς, η αντίληψη περί «ευγενείας», θα πάρει και για αυτούς την άγουσα για τ' αποδυτήρια.

Η Αφροξυλάνθη βρίσκεται σε ένα βαγόνι του μετρό. Απέναντί της βλέπει κάποιον που την γδύνει με τα μάτια. Παρατηρεί, δε, πως έχει οπλίσει κοιτώντας την.
Η Αφροξυλάνθη πλησιάζει και, κοιτώντας με νόημα το εγειρόμενο μόριο,του λέει: - Δε ντρέπεσαι ρε; Τι αγένεια είναι αυτή;
Αυτός χαμογελώντας της λέει:
- Αντιθέτως... Έχω αρχές. Και τον εγώ εκπαιδεύσει κατάλληλα (λέει κοιτώντας το μόριό του). Είναι τζέντλεμαν. Σηκώνεται όταν βλέπει κυρίες. Και πιστέψτε με, δεν του το επιβάλλω. Παίρνει από μόνος του την πρωτοβουλία. Αυθόρμητα!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Και μάλιστα σηκώνεται για να καθήσεις!

Ιπτάμενος και τζέντλεμαν!

#2
GATZMAN

Oh yes!!

#3
Olisadebe

άλλωστε το ευγενικό πουλί είναι αυτό που θα σηκωθεί για να καθήσει μια κυρία . . !

#4
Vrastaman

χεχε :-)

#5
GATZMAN

Δείτε το πιο ευγενικό πουλί, στη β φωτό εδώ