Νέο είδος πούτανου, που ψαρεύει πελατεία σχεδόν αποκλειστικά μέσω διαδιχτυών. Μια κύρια μορφή του είναι τα City-Tours ή «τουρίστριες».
Θέλει προσοχή, γιατί όπως και με τους e-πούτσους απ' την άλλη πλευρά, πέφτει πολύ φωτοψώνισμα και τα διαδικτυακώς φαινόμενα απατούν. Μπορεί να πας για e-πούτσισμα και να κάνεις όντως e-πούτσισμα, αλλά με την άλλη, την αρνητική έννοια. Όπως το λέει κι ο λαός μας «να πας για ανωμαλί****, και να βγεις αγγουρεμένος». Γενικά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τις προτιμούν και e-λληναράδες...

-Ρε συ αυτός ο e-πούτανος εδώ είναι φτυστή η Sylvia Saint!
-Δεν είναι φτυστή η Sylvia Saint, είναι η Sylvia Saint, που μας την παρουσιάζει το πρακτορείο ως Τζέσικα! Πάνε να μας πιάσουνε Κώτσους! Μακριά!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
johnblack

Πράγματι ρε φίλε, τα ασπόνδυλα έχουν συνήθως τρελό θεματάκι με τις πουτάνες. Επειδή είναι και καλά πολύ εξουσιαστικοί και άντρακλες, τη σαδίλα τους μπορούν να την εκτονώσουν βασικά μόνο αν βάλουν το χέρι στη τσέπη. Καρατσεκέ.

#2
Galadriel

Το city-tours ορισμάκι; Δεν έχει; Θα ψάχνουμε αλλού δηλαδή ενώ είμαστε στο slang; Σου αφήνω ΔΠ παραγγελιά. (και ποια είναι η Σύλβια Σεντ μωρέ...;)