Αυτός που εφαρμόζει την πρακτική της αιδοιολειχίας. Επειδή τα σκυλιά έχουν μεγάλες γλώσσες και γλείφουν πολύ. Αλλά και επειδή τα σκυλιά θεωρούνται κάπως υπηρέτες μας, αλλά και «καλοί φίλοι». Λέγεται για κάποιον, ο οποίος επιμένει λίγο υπερβολικά σε αυτήν την πρακτική. Και ίσως υποτιμητικά από κάποιους φοβικούς προς την vagina dentata. Επίσης, γενικά, ο μουνόδουλος, ο μουνάκιας.

Αυτός ο Περικλής έχει καταντήσει το μουνόσκυλο της Λίλιαν.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Πιθανολογώ ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές σημασίες που αλληλοπλέχθηκαν. Η μία είναι ο άντρας- μουνόσκυλο, που έχει την αφετηριακή σημασία που εξέθεσα και μετά σημαίνει το μουνόπανο, τον αλήτη, τον ρουφιάνο κ.τ.λ. Και η άλλη είναι η γυναίκα- μουνόσκυλο, που είναι αυτή με φάτσα σκύλου, ή η bitchy με επίδραση κι απ' τα αγγλικά, η πουτάνα-καριόλα. Τα δύο κάπου αλληλοπλέχθηκαν στην κατασκευή αυτής της βρισιάς.

#2
Vrastaman

Ανατρεπτικός ορισμός. Συνειρμικά αναφέρω τους στίχους «I wanna be your dog» (Iggy Pop) και «Laisse-moi devenir l’ombre de ton chien» (J. Brel).

#3
Hank

Γεια σου ρε Βράστα γαλλομαθή! Έχω συγκινηθεί από την γαλλομάθειά σου! Το τραγούδι του Μπρελ είναι απ' τα πολύ αγαπημένα μου, αλλά μου προσφέρεις μια νέα ερμηνεία!

#4
Hank

Σημειωτέον ότι για τον άντρακλα που δεν καταδέχεται να ξοδέψει πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά, το μουνόσκυλο χαλάει την πιάτσα, γιατί ο τελευταίος είναι ο εργάτης του σεξ, μπορεί και χειρώνακτας του σεξ με την κυριολεκτική έννοια, που την ιδρώνει την φανέλα, αλλά και το μουσκεύει το στρινγκ. Οπότε μπορεί κι από ένα είδος βαγκινοφοβίας να πήρε ο όρος την προσβλητική του χροιά, ή από ζήλεια για κάποιον που οι γυναίκες θεωρούν καλό εραστή, καλύτερο από εμάς, γιατί έχει γίνει το «σκυλάκι» τους.

#5
Hank

Που τα βρίσκεις ρε Βράστα! Αν σου πω ότι είσαι ο Αρχιμύδης του σάιτ, θα με πούνε σπεκουλαδόρο;

#6
Galadriel

Ορίστε. Αντρικοί ορισμοί. Μου φαίνεται θα το πιάσω αυτό το λήμμα που λέγαμε τελικά.

Την κατηγορία αντρών που μας προσφέρει ονειρικούς οργασμούς την απαξιώνετε με τέτοιους πρόστυχους, ελεηνούς και τρισάθλιους χαρακτηρισμούς όπως «μουνόσκυλο», ενώ αποθαρρύνετε τις ορθές πρακτικές των προκαταρκτικών παιγνιδιών (μμμμμ) μέσω εκφράσεων του στυλ «τί λες ρε μαλάκα που θα γίνεις υπηρέτης του μουνιού» γιατί, «σας χαλάνε την πιάτσα»; Αίσχος, ντροπή και όνειδος.

ΥΓ Hank no offence, δεν αναφέρομαι σε σένα, αναφέρομαι σε αυτούς των οποίων την άποψη διατυπώνεις - έχω επίγνωση του ότι, στους ορισμούς καταγράφεται η ευρύτερη άποψη και όχι η προσωπική κάθε συγγραφέως. Ελπίζω. ROLFMAO. :-P

#7
Hank

Προσωπικά, υποστηρίζω τον Ζακ Μπρελ, που τραγουδά «laisse moi devenir l'ombre de ton chien», άσε με να γίνω η σκιά του σκύλου του. Τέσπα, ίσως σου έδωσα εκών-άκων την έμπνευση για το λημματάκι...

#8
Vrastaman

Quid pro quo, πάντα!

#9
iron

για δες Μες αυτό προκαταρκτικά, τα. ακόμα και το Λίλιαν τα ζητάει, είναι σαφές.

#10
Galadriel

@ironick - άμα είναι να τα ζητήσεις, άστο, το θέμα είναι ο άλλος να σου δώσει την αίσθηση (δεν έχει σημασία αν βαριέται στην ουσία, θέλουμε το παραμύθι μας, so they'd better go for an Oscar) ότι το κάνει οικειοθελώς και το απολαμβάνει εξίσου. Δηλαδή πώς έχουν την απαίτηση να τα καταπίνει η άλλη όλο χαρά, δεν κατάλαβα...

@Vrastaman - η ικανοποιημένη γυναίκα (εκτός αν είναι εντελώς σκύλα και σκατοεγωίστρια, οπότε δεν την ξαναγαμάς να βρει άλλον μαλάκα) γίνεται διατεθειμένη να τα δώσει όλα (λέμε τώρα, πολύ περισσότερα τέλος πάντων), so, here it goes with «quid pro quo» αχαχαχα

#11
Vrastaman

Καλά τα λες Μες! Σε περίπτωση που δεν πρόλαβες στο σχετικό saga (αλήθεια, τι έκανες απο το 2006 που γράφτηκες στο σαϊτ μέχρι το 2009 μου έσκασες μύτη;) βλ. και τα λήμματα μπαγαποντολειχία και τσιμπούμεραγκ που άπτονται της σχετικής βιβλιογραφίας!

#12
Galadriel

Λήμμαcommented.

(έπεσε recearch ε; επίτηδες γράφτηκα και κρύφτηκα για να κομπλάρω μετά από τρία χρόνια τους νέους)

#13
Vrastaman

Research; Ένα κλικάκι έκανα ;-)

#14
Hank

Ιδρυτικό στέλεχος!!