Γκόμενα με το σωματότυπο των σκίτσων, που φιλοτεχνεί ο Milo Manara, άλλως Βρωμύλος Μανάρα, κατά το Βρωμύλος Φόρμαν. Δηλαδή μπαλκόνια κι εξώστες που σκοτώνουν, αυτά που ίσως ποτέ δεν είχε η δική μας μανούλα, και ταυτόχρονα μέση δαχτυλίδι. Ομορφιά ιταλοειδής, δηλαδή συνδυασμός μεσογειακού μελαχρινού δέρματος με εκλέπτυνση χαρακτηριστικών, που συνήθως συναντάμε πιο βόρεια. Και να μην το ξεχάσω, το Μανάρα αρέσκεται στο spanking! Με λίγα λόγια το Μανάρα είναι για τον μεσογειακόφιλο / ιταλόφιλο ό,τι είναι το Λίλιαν για τον Έλληνα και η Λαρίσσα για τον σλαβόφιλο.

Προφανώς, η ιδιαίτερη αίγλη και σλανγκισμός της έκφρασης είναι ότι σε μια γκόμενα σε στυλ Μανάρα, μπορείς και να της πεις «τι σου κάνω Μανάρα μου», «μάνα μου Τουρκογύφτισσα», και τα ομόρριζα «μανίτσα», «μανάρι», «μανούλι» και μανουλομάνουλο.

Αυτή δεν είναι μάνα,
είναι σκίτσο του Μανάρα,
δεν λέω, κι εσύ είσαι μουνί,
μα αυτή είναι μουνάρα!

(Απ' το άσμα «Θέλω να το κάνω με την μαμά σου» των Ημισκουμπρίωνε)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Tous le monde sur le balcon!

#2
Vrastaman

(tout)

#3
Vrastaman

Τσίμπα κι ένα αναγραμματισμό:
I'm an amoral ~ Milo Manara ;-)

#4
Hank

Ναι, ταιριάζει με την παράφραση του Σολωμού που έκανα στην λεζάντα.

Σημειωτέον έχει δίκιο ο Βράσταμαν ότι είναι Milo Manara, απ' το Maurilio, φαίνεται με τύφλωσε η προκατάληψή μου ότι είναι Βρωμύλος και ότι τέτοια ομορφιά μπορεί να είναι μόνο σλαβικής προέλευσης (Milos). Όχι καμία σχέση με Μίλος Φόρμαν. Αν ακούει κανάς μοντ, ζητάω πολλά αν παρακαλούσα να μετατραπεί από «Milos» σε «Milo»;

#5
Galadriel

καναν φόρο τιμής στην Druuna του Σαρπιέρι δεν παίζει; Η Ιταλία έχει ξεφύγει.

#6
SABRINA

αρρωστια!!