Εκ του υποτιθέμενου ρήματος μουσικώνομαι, ρήματος που χρειάστηκε να υπάρχει λόγω σλανγκικής αδείας, και υποτίθεται πως σημαίνει πως κάποιος φτιάχνεται με τη μουσική.

Επειδή όμως...αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες,η slang σημασία παραπέμπει στη φράση «μου σηκώνεται», που παραπέμπει με τη σειρά της σε ορθοστασία του ανδρικού μορίου, σε σηκωμάρες, σε ανατάσεις ψωλής και σε έγερση των τζέντλεμεν όταν ένας θεοκόμματος, απ' αυτούς που αξίζει κάποιος επίδοξος επιβήτορας να πει:«και η κλανιά της βάλσαμο», διεγείρει τους οπτικούς σένσορες του (τα μάτια του).

Η χιουμοριστική αυτή λέξη λέγεται με στόχο να συμμεριστούμε με άλλους το χαρμόσυνο γεγονός της έγερσης του πέοντα.

Σε μπαράκι
Αλέκος:Ωραία επιλογή ρε. Σωστό Αιδοίον πέλαγος το μέρος. Ο αιδοιοφόρος ορίζοντας. Κώστας (κοιτά προς τον τζέντλεμαν και με χαρωπό ύφος αναφωνεί): Άστα. Μουσικώνεται... Μουσικώνεται... Μουσικώνεται Αλέκος (με νόημα): Είδες τι κάνει η καλή μουσική;

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

All time classic! Μου θύμισες νοσταλγικές στιγμές στο Δημοτικό! Απ' όταν έγραψα το λήμμα για το πόνι είχα να συγκινηθώ έτσι!

#2
GATZMAN

Καλά το πόνι...άπαιχτο!

#3
Vrastaman

Στο παπάρι που κρατώ
Στον ένα μου φαλλό
Να νη σώσει να μουσικωθειιιί...
(Κατσιμηχέσω mix)

#4
xalikoutis

προσπαθώ να θυμηθώ επίσης την προέλευση (ανέκδοτο μάλλον) του «μουζιγκούλες», το θυμάται κανείς; edika είναι; βασικά το έλεγα για πλάκα σε διάφορες φάσεις....