Το στοματικό sex με στόχο να καταφέρει κάποιος κάτι, όπως μια προαγωγή, ένα μεταπτυχιακό, να περάσει ένα μάθημα και άλλα τέτοια. Γενικά όταν κάποιος το κάνει για χάρες.

Συνώνυμα: «μου παίρνουν συνέντευξη», «δίνω συνέντευξη».

Επίσης η φράση χρησιμοποιείται συνθηματικά σε δημόσιους χώρους από κοριτσοπαρέες, όταν συζητάνε για εμπειρίες τέτοιου τύπου και δεν θέλουν να γίνουν αντιληπτές.

- Τα έμαθες; Η Καιτούλα την πήρε την προαγωγή και δουλεύει μόνο έναν χρόνο στην εταιρία!
- Τι να πω; Μάλλον θα παίρνει καλές συνεντεύξεις... και θα της δίνουν κι όλας.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN


Εξυπνο

#2
Galadriel

Το μικρόφωνο γκατζ το μικρόφωνο αχχαχαχα

#3
GATZMAN

Στη!!!

#4
patsis

Ρε παιδιά, έχει πέντε αστέρια σαν λήμμα, του δίνω κι εγώ πέντε και κατεβαίνει στα τέσσερα; Μαθηματικά είναι δυνατό;

#5
knasos

Άλλο το χρυσό παραπλανητικό αστέρι άλλο το κόκκινο που το κερδίζεις με ιδρώτα και αίμα (από εδώ νομίζω επηρεάστηκε και το χρώμα από ότι έχω μάθει.)

#6
Galadriel

patsis κάνε μερικές πράξεις: το λήμμα έχει μέσο όρο 65%, και για να υπολογίσουμε τα αστέρια, διαιρούμε με 10, στρογγυλοποιούμε στη μονάδα (round(65/10) = 7), στη συνέχεια διαιρούμε με 2 και στρογγυλοποιούμε πάλι (round(7/2) = 4). Έτσι δουλεύει το σύστημα, σε δυο δόσεις, στρογγύλεμα στο στρογγύλεμα παίζουν τα αστεράκια σου. Τώρα εγώ δεν κατανόησα που στο καλό ειν' το πρόβλημα...

#7
GATZMAN

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Του απάντησα και εγώ το πρωί εδώόπως κι ο Κνάσος εδώ. Κοίταγε τα κίτρινα αντί για τα κόκκινα.

#8
Galadriel

Ζήτησε τα μαθηματικά γκατζ και του προσφέρθηκαν πλουσιοπάροχα :) :) :)

#9
Khan

Σωστός ο Ντόρι, αλλά νομίζω ότι (αντίθετα προς το παράδειγμα) αυτός που παίρνει την συνέντευξη είναι ο εραστής, ο οποίος προτείνει τον πέοντα δίκην μικροφώνου/ πουλοφώνου/ πέτσινου μικρόφωνου, και αυτός που δίνει τη συνέντευξη είναι η ερωμένη (ή ο παθητικός γκέουλας), η οποία αδράχνει τον πέοντα. Όλοι μας ζούμε για μερικές στιγμές δημοσιότητας. Ο δημοσιοκάφρος Θανάσης που παίρνει συνέντευξη μπορεί να ονομαστεί και Θανάσης Λάλας.