Το μουνόγαλα είναι αυτό που λέμε αλλιώς «γυναικείο σπέρμα», κάτι διαφορετικό από τα υγρά του κόλπου, το οποίο ακόμα και οι γυναίκες αγνοούν ότι υπάρχει. Η λέξη σπέρμα αντιστοιχεί στον τρόπο με τον οποίον αυτό εκσφενδονίζεται και εννοείται ότι, όχι μόνο δεν είναι γόνιμο, αλλά δεν είναι καν λευκό ή πηχτό. Είναι σαν νερό. Η γυναίκα που θα το πάθει για πρώτη φορά θα νομίσει, αν δεν το έχει ξανακούσει, ότι κατουρήθηκε. Ο δε άντρας, δεν χρειάζεται να περιγράψουμε... (βλ. παράδειγμα)

Ο Αντρέας Εμπειρίκος, μέσα από την πρωτοποριακή του σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (τον περίφημο Μεγάλο Ανατολικό) ανέφερε βεβαίως και αυτό. Και μάλλον αυτός το βάφτισε, επισήμως τουλάχιστον, έτσι.

Για της ιστορίας το αληθές, ιδού τι λένε

α. Η Βικιπαίδεια (λήμμα «αιδιοίο»)
Ο πρόδρομος του κολεού αποτελεί την περιοχή που περικλείεται από τα μικρά χείλη του αιδοίου. (...) Οι μείζονες αδένες του προδρόμου είναι δύο μικροί αδένες που βρίσκονται στο οπισθοπλάγιο τοίχωμα του κολεού. Το έκκριμα των αδένων χρησιμεύει στην εφύγρανση του προδρόμου ώστε να διευκολύνει την είσοδο του πέους στον κολεό. Το έκκριμα κατά την συνουσία εξακοντίζεται κατά ώσεις (δίκην σπέρματος) και μερικές φορές είναι ικανής ποσότητας ώστε να δικαιολογεί τον όρο «γυναικείο σπέρμα».

και

β. η ιστοσελίδα http://www.inastros.gr/content/view/34/31/ η οποία έχει ένα εκτενέστατο σχετικό άρθρο:

Το υγρό μοιάζει πολύ με το προστατικό υγρό. Συνήθως είναι διάφανο ή γαλακτώδες και με πυκνότητα νερού. Δεν έχει την όψη, την μυρωδιά ή τη γεύση των ούρων. Είναι σχεδόν άοσμο. Η γεύση ποικίλει, εξαρτώμενη από την ημέρα του μήνα και το διαιτολόγιο όπως και από κάποιους άλλους παράγοντες -εδώ να θυμίσω και το καμένο ντουί- συνεχίζει λοιπόν το άρθρο: (...) Αν και εκσπερματίζεται από την ουρήθρα, δεν είναι σχεδόν ποτέ ούρα. Είναι απολύτως αδύνατο να ουρήσει κατά τη διάρκεια του οργασμού εκτός και αν έχει αδύναμο μυ. (...) Τα υγρά της εκσπερμάτωσης μπορεί να είναι πολλά! Σε σύγκριση με του άνδρα, μοιάζει με κανόνι νερού αντί με νεροπίστολο.


βράστα, ελπίζω να σε έβγαλα ασπροπρόσωπο. Μερσώ για το λήμμαν.

βλ. και μουνόγαλα, μουνόγαλο, συντριβάνι.

- Πώς πήγε χθες με την Αλίκη;
- Γάμησέ τα μεγάλε, πηδηχτήκαμε στο κρεβάτι των γονιών μου και η μαλάκω κατουρήθηκε...
- Με δουλεύεις!
- Μά τη Μπαναγία σου λέω! και σα δε φτάνει αυτό, προσπαθούσε να με πείσει, η κωλολέσβω, ότι δεν ήταν τσίσα, ήτανε λέει γυναικείο σπέρμα μυγαμήσω, μουνόγαλα λέει, γάμησέ τα φίλε μου, έπλενα σεντόνια όλη νύχτα, τι να σου λέω...
- Πω πω!!! Πάλι καλά που δε σ' έκλασε κι από πάνω!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Αυτά εννοούσα, όταν παίνευα την επιστημοσύνη σου!

#2
pavleas

εύγες..

#3
krepsinis

Το έχω ακούσει και ως προσβλητικό χαρακτηρισμό στην Επανωμή Θεσ/νίκης, με ντόπιο να απευθύνεται σε κάποιον και να λέει «α ρε μονόγαλο...», εννοώντας βέβαια μουνόγαλο.

#4
Vrastaman

Πιο ασπροπρόσωπος δεν γίνεται, you rock!

#5
Galadriel

Τρελά σπέκια. Είναι πολύ θετικό που επιτέλους σε αυτό το λεξικό μπορεί να επιμορφωθεί ο καθείς που δεν γνωρίζει (ξέρεις τί είναι να ντρέπεσαι που πας να τελειώσεις γιατί ο άλλος μπορεί να νομίσει ότι κατουρήθηκες πάνω σου; άστα να πάνε στο διάλο, πίκρα).

#6
GATZMAN

Ε γ ρ α ψ ε ς!

#7
iron

στω παίδες! Ρε κρεπς, τι μύδι είναι δαύτο! το μάτι μου! χα χα!

#8
Hank

Τελικά το σάιτ θα εξελιχθεί σε «εγχειρίδιο του ευγενούς εραστή», που θα προσφέρει τιπς για το πώς να συμπεριφέρεσαι και τι να μην παρεξηγείς στο σεξ!

#9
GATZMAN

Στος Χαν.Ο Ασκητής ανεργος από μεθαυριοι

#10
Επισκέπτης

Το σωστό είναι πρόδομος του κολεόυ όχι πρόδρομος έλεος...η wikipedia δεν την παλεύει

#11
iron

να, δεν το ήξερα, καλά έκανες και το επεσήμανες, μερσώ.

#12
Επισκέπτης

Αυτό περί «εκκρίματος που εξακοντίζεται» στον ορισμό του «Αιδοίου» είναι μάλλον μούφα. Ότι εξακοντίζεται, είναι μάλλον ούρα.

#13
iron

μια ανάλυση θα δείξει. να κρατάτε το ποτηράκι μαζί σας αγόρια, καλού καλού.