Σύνθετη λέξη από τα: πούτσος + κεφαλοκλείδωμα (λαβή πολεμικών τεχνών γνωστή στους αγγλομαθείς ως headlock).

Κλείδωμα (lock): (μεταξύ άλλων) οποιαδήποτε λαβή πάλης κατά την οποία μέρος του σώματος του αντιπάλου διαστρέφεται ή πιέζεται
Κεφαλοκλείδωμα (headlock): η λαβή πάλης στην οποία το κεφάλι του αντιπάλου μαγκώνεται ανάμεσα στο εσωτερικό του αγκώνα και το σώμα του.
Πούτσος: το αντρικό μόριο (έχουν γραφτεί άπειρα, διαβάστε)

Πουτσοκεφαλοκλείδωμα: η λαβή που μπορεί να πραγματοποιηθεί από ιδιαίτερα γυμνασμένο αιδοίο στο μόριο του αντιπάλου κατά την διάρκεια πάλης στο σεξ με μάγκωμα και περιστροφή. Παραλλαγή του θέματος χωρίς περιστροφή αλλά μάγκωμα και απότομη κίνηση προς την ανάποδη (όπως όταν ανοίγουμε μπουκάλι μπύρας με το ανοιχτήρι).

Πιθανές συνέπειες:

Ψυχολογικές - Το όνειρο (σφιχτό, στενό, γυμνασμένο αιδοίο) γίνεται εφιάλτης. - Ξενέρωμα.

Παθολογικές

- Τρελό στραμπούληγμα.

- Κάταγμα πέους (νομίζατε ότι δεν γίνεται; νομίζατε ότι κάνω πλάκα; για ρίχτε μια ματιά στα μήδια... ).

- Ακρωτηριασμός αν η εκτέλεση πραγματοποιηθεί από δαγκανόμουνοκαι ενδεχομένως θάνατος από την επακόλουθη αιμορραγία (μη εξακριβωμένο, αλλά εικάζεται ότι φταίει που κανείς δεν έζησε για να το διηγηθεί).

Τρόποι αντιμετώπισης:

-Σεξ σε ρινγκ παρουσία διαιτητή: σε ένα ρινγκ υπάρχουν κανόνες για να αναδειχθεί κάποιος νικητής χωρίς να χρειαστεί να σκοτώσεις τον αντίπαλο σου ή να σε σκοτώσει αυτός. Όταν όμως η μάχη γίνεται εκτός ρινγκ δεν υπάρχουν κανόνες και φυσικά κανένας δεν ακολουθεί τους κανόνες του ρινγκ.

-Αποφυγή συνεύρεσης με μέλη ομάδων υψηλού κινδύνου: Στις ομάδες υψηλού κινδύνου συγκαταλέγονται:
* οι σβάρτσεςπου ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια (ειδικά αν ακούσετε την λέξη Plate φύγετε φύγετε φύγετε) * κυρίες που πίνουν νερό στο όνομα των ασκήσεων Κέγκελ(ρωτάς πχ «από Κέγκελ πώς πάμε;» αν αρχίσει και περηφανεύεται για το πόσο συχνά κάνει και τέτοια, μένεις σε εγρήγορση) * όσες έχουν φήμη δαγκανομούνας - ακόμα και αν πρόκειται για κακεντρέχειες, φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά. Επίσης σχετικές παροιμίες: Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, He who runs away lives to fight another day (ελ. μτφ. - προσαρμογή: αυτός που τρέχει γρήγορα θα ζήσει να γαμήσει άλλη μέρα).

Αν καταλάβατε καλά, this is the twilight zone. Παίζει όμως και το θέμα αδρεναλίνη εδώ, σο, ό,τι σας φωτίσει ο γιαραμπής.

Σχετικό λήμμα: στραβοψωλιάζω


Δισψλαιμερ: Λέμε και καμια μαλακία να περνάει η ώρα ...

Από το λήμμα «αιδοίο το οδοντοφόρο» εμού της ιδίας από το οποίο προέκυψε και η έμπνευση για το παρόν: «Το μουνί με δόντια - τέχνη: Από όλα τούτα η τέχνη εμπνεύστηκε και βγήκε το ταινιάκι «Teeth», μιλάμε για τρελή αρρώστια το σενάριο. Η τύπισσα με το που τα 'παιρνε στην κράνα τους έκανε πουτσοκεφαλοκλείδωμα και ακύρωση - τους τα κοβε με δαγκιά [sic] και τα πέταγε στα σκυλιά. »

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Θρασυμήδεια!! Απίστευτο λήμμα, αλλά πολύ σκιαχτικό! Βρήκα κι εγώ ένα μύδι, το έκανε η Ρωσίδα πρακτόρισσα Ξένια Όνατοπ, αντίπαλος του Τζέμη Μποντ στην ταινία «Χρυσό Μάτι». Μεγάλη δαγκανομούνα, σκότωνε τους αντιπάλους της με πουτσοκεφαλοκλείδωμα.

#2
knasos

Άουτς

#3
Hank

Η Ξένια πήγε να κάνει πουτσοκεφαλοκλείδωμα και στον Τζέμη μας, αλλά αυτός την γλίταρε με μερικά κατάγματα (Βλ. 5ο μύδι). Πρόλαβε να πει μια και καλούα ατάκα: «It depends on your idea of safe sex!», μια πολύ φαλλοκρατική ατάκα «No more foreplay», και μια παρεξηγήσιμη «Take me to (Ι)anus» (Ιanus-Ιανός ήταν ο bad guy της ταινίας), (pun intended;).

#4
Hank

Η αγγλική έκφραση «screwing» έχει σχέση;

#5
Galadriel

Πω πω, χανκ, δεν την έχω δει την ταινία, η κοπέλα φαίνεται πρότυπο όχι αηδίες! Τί λες τώρα! Ωραίος ιππότης και ο 007 επιτέλους, κοπανάνε ρε γυναίκες; τί το πέρασες;

#6
Hank

Ναι, η Ξένια είναι μορφή! Πρόσεξε στο 8ο μύδι την αντίδρασή της όταν ο Τζέμης της είπε «No more foreplay!»-«Τέρμα τα προκαταρκτικά!»!

#7
xalikoutis

pavleas ο σιωπηλός εκδικητης

#8
GATZMAN

χα χα χα.Εξειδικευμένο θέμα.Ωρε και αμα συμβεί κάταγμα και πέσεις σε γυναίκα ορθοπεδικο-ορθοπεηκο.

#9
Galadriel

@Hank (μετά από σαράντα σχόλια το θυμήθηκα αλλά οκ) για το σκιαχτικό, δες το από την θετική πλευρά το πράμα: η περιγραφή των ομάδων υψηλού κινδύνου, δίνει hints... :-P

#10
elias_petropoulos

Αγαπητοί,

Το screwing στην αγγλική slangική διάλεκτο είναι το γαμήσι Σκέψου το σαν να λέμε βίδωμα

Να πω επίσης ότι η δεύτερη φωτογραφία στο λινκ είναι σαν από νόσο La Peyronie, ψιλοάσχετο με το πουτσοκεφαλοκλείδωμα. Ασφαλώς δεν ξερω το backround της συγκεκριμένης ψωλής

Φιλικά