To alter ego ενός σπαστήρος, δηλαδή ενός προσώπου που πάσχει από Σύνδρομο Πολλαπλής Αυτομπαγαποντοδοτικής ΣΤΗΡιξης, και δημιουργεί πολλαπλές ταυτότητες και πολλαπλούς εαυτούς.

Λέγεται ότι συμβαίνει στο slang.gr, αλλά και σε πολλές φοράδες. Επίσης, η έκφραση χρημοποιείται όταν τα μεγάλα πνεύματα δύο σλανγκιστών συναντιούνται, οπότε οι δύο σλανγκιστές έναντι της μεγάλης σλανγκικής πνευματικής συγγένειας που τους συνδέει, αναρωτιούνται μήπως είναι ο ένας το spaster ego του άλλου.

Ο όρος εισήχθη από τον Vrastaman.

  1. Πόσοι άραγε από τους 3000 χρήστες του slang.gr αποτελούν spaster ego της καμιάς εκατοστής σεσημασμένων λημματοδοτών του; Ιδού η απορία!

  2. Gatzman: Hank, κοίτα να δεις! Πάνω που σκεφτόμουνα να αναρτήσω το «νενέκος», το έβαλες εσύ στο Δημόσιο Πρόχειρο! Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!
    Hank: Μερικές φορές η πνευματική μας συγγένεια είναι τέτοια, που αναρωτιέμαι μήπως είμαστε ο ένας το spaster ego του άλλου, που λέει κι ο Vrastaman.
    (Από την απόρρητη αλληλογραφία Gatzman και Hank).

Αγαθός Σλάνγκος και δαιμόνιος σπαστήρ. (από Hank, 18/02/09)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Stay tuned! Ετοιμάζω το «Επεξεργασία Λημμάτων» που περιγράφρι πως ως πραγματικοί οικωλόγοι συχνά διυλίζουμετα σχόλια και τις παπαριές που εκστομίζουν οι συσλανγκιστές μας ;-)

#2
Hank

Εγώ το κάνω κατά κόρον! Διυλίζω τον σλανγκώνωπα, και καταπίνω την στρουμφοκάμηλον!

#3
Vrastaman

Και εγώ, guilty as charged ;-)

#4
GATZMAN

Σωστος ρε Hank.
Κι αυτή η τηλεπαθητική περίπτωση ρε γμτ!
Αψογο το μήδι. Δρς Τζέκιλ και Mr Χαϊντ (βλ.κι εδω)

#5
Hank

Dr Slangos and Mr Spaster.