1. Φωνάζω πολύ
  2. Τραγουδάω με φουλ λαρύγγι ή τραγουδάω χάλια
  3. Σλανγκικώς πως: τον παίρνω στο στόμα μέχρι λάρρυγγος γιατί θέλω να το παίξω Λίλιαν αλλά δεν το αντέχω ούτε το κατέχω και τα παίζω και πνίγομαι και γίνομαι ρεζίλι των σκυλιώνε.
  1. (ο δάσκαλος στα παιδάκια)
    Ξελαρυγγιάστηκα να σας λέω τα ίδια και τα ίδια... Πότε θα με ακούσετε επιτέλους!!!

  2. - Πώς πήγε η τσάρκα με τα μπουζουκομούνια χθες;
    - Άσε, μας πήγανε και καλά για πλάκα σε ένα d class κωλάδικο στην εθνική με μια τραγουδιάρα που ξελαρυγγιαζόταν και μας έφυγαν τ' αυτιά...

  3. (ΓΚΑΧ! ΓΚΟΥΧ! ΓΚΜΟΥΧ! ΟΥΓΚΑΧ! ΜΓΚΑΧ! ΜΠΦΦΦΦ!)

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Να ζήσεις Ιρονικούλα και χρόνια πολλά, να τα χιλιάσεις! Τώρα τά 'χεις κι εσύ τετρακόσια!!!

Βράστα, απίστευτο μήδι, συνεχίζεις να με εκπλήσσεις! Είσαι απίστευτος!

#2
Hank

ΥΓ Πολλούς σαδιστές τους ερεθίζει ακριβώς το να ξελαρυγγιάζεται η γκόμενα και να μην πετυχαίνει η φάση, γι' αυτό και μια κατηγορία τσόντας είναι τα porn accidents, με πρώτο και καλύτερο το ξελαρύγγιασμα.

#3
Pirate Jenny

Άστραψε και βρόντηξε! Εύγε!

Παρεμπιπτόντως... σε ενεργητική φωνή, το ξελαρυγγιάζω δε θα ήταν καλή μετάφραση για το throat fuck; Ή μήπως υπάρχει ήδη όρος και δεν τον κατέχω; Εμπειρία από μπουρδέλα-τελεία-κομ κανείς, να μας διαφωτίσει;

#4
pavleas

έκλασα με λήμμα και μήδι vrasta

#5
acg

@ ΣΠ: Μεσα στην γενικοτερη καταντια των ημερων, ενα φως ιλαρον, μια οαση στην σλανγικη ερημο, ενα εμβληματικο λημμα, σεμνο, σοβαρο. Σπεκ+ αστεριες.

@ Χανκ: Ποσα ξερεις, ποσα ξερεις γιατρε μου;)

@ Τζενυ: Σιγα μην καρφωθουμε, ειδικα τωρα που το μπουρδελα ντοτ κομ περασε στην παρανομια... απ' οτι ακουω δλδ, εγω δεν ξερω, δε συχναζω εκει, ξερεις τωρα;)

#6
GATZMAN

Αψογη.Να τα χιλιάσεις

#7
Hank

Βασικά, Πειρατίνα, ξέρω το «λαρυγγοσκόπηση» (υπάρχει ως λήμμα;), το «γαμωλαρύγγι» ή περιφραστικά «γάμησα λαρύγγι», και το πιο αφηγηματικό «μου πήρε τσιμπούκι φιλώντας μου τ' αρχίδια». Τι με βάζεις και λέω ευυπόληπτο άνθρωπο!!! Ντροπή!

#8
iron

φχαστώ παίδες!