Για κατάσταση τόσο γκροτέσκα, που θα γελάσουν όλοι, θα γελάσουν και οι κατσαρίδες και εντέλει θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, μία οντότης που δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι, αλλά άμα φτάσει να γελάσει, τότε η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο ως προς τον τιραμισουρεαλισμό της.

Σοβαρά μιλάς, θα παίξει ο Απελπισιακός στην Ευρώπη; Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Hank

Βράστα, περιμένω μύδι.

#2
Hank

Άξιος!

#3
krepsinis

Αναμφίβολα ουσιώδες και θεμελιώδες!

#4
Hank

Καταπληκτικό Μες!

#5
Vrastaman

Τι σου κάνει ένα γυναικείο άγγιγμα!

#6
GATZMAN

χα...ωραίο mes το αποκριάτικο κατσίκι

#7
Vrastaman

mes την τρελλή χαρά

#8
TOTINA

Το παρδαλό κατσίκι είναι κάτι που από μόνο του προκαλεί γέλιο. Ε, εφόσον ένα από τα πιο γελοία πράγματα σκάει στα γέλια με κάτι άλλο, σκέψου πόσο γελοίο είναι αυτό το άλλο.

#9
Επισκέπτης

Με παρδαλό κατσίκι παρομοιάζουμε και κάποιον που κακοκουρεύτηκε. Και ναι μεν τα κατσίκια μετά την κουρά έχουν όντως τρίχωμα ό,τι να 'ναι, αλλά παρδαλά δεν είναι, εκτός αν ήταν και πριν.

#10
vikar

Για κούρεμα της κακιάς ώρας έχω όντως ακούσει πολλές φορές το σάν κατσίκι σε κούρεψε (και όχι σαν πρόβατο πλάκα-πλάκα), αλλα δέν έχω ακούσει το σάν παρδαλό κατσίκι.

#11
tryager

Για το κούρεμα της κακιάς ώρας ή και το πολύ κοντό γενικά(με τη ψιλή, γουλί/γλόμπος) λέγεται ως κοροϊδία το κουρεμπετσιγίδι.
Σε ψευδοκαθαρεύουσα το λήμμα γίνεται (περίπου): Θα γελάσει και το ποικιλόχρωμο ερίφιο.

#12
memoryic

Το παρδαλό κατσίκι δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ χιούμορ. Για αυτό όταν υπερβάλλοντας λέμε ότι «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι» εννοούμε ότι η κατάσταση είναι τόσο κωμική που ακόμα και το βλαμμένο ίσως γελάσει...

#13
Khan

Ανάρτηση Ν. Σαραντάκου για το παρδαλό κατσίκι.

#14
Khan

Απντέιτ της έκφρασης: Θα γελάσει και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.