Η σλανγκ βερσιόν του «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»!

Ο καβουροσλανγκόσαυρος της ημέρας προτίμησε Πονηρόσκυλο!

- Δεν φοβάσαι τώρα που κάνει η Εφορεία έλεγχο στα κιτάπια;
- Τι να φοβηθώ; Καθαρός Ουκρανός Άστρα μπεζ δεν φοβάται.

Βλέπε και ηθικά διδάγματα.

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
Vrastaman

Σπέκια για τα μύδια, Πανα-e!

#2
jesus

είναι από ανέκδοτο της εποχής ηθικών διδαγμάτων που είχε βγάλει διαμάντια μαλακίας. εγώ το ξέρω με κάτι ουκρανούς που την πέφτουν σε αλβανίδες, πάνε κάνας-δυο μπίχλες κ τρώνε πόρτα κ πάει κ ο μπανιαρισμένος ο σενιαρισμένος κουλ τύπος. καθαρός ουκρανός αλβανές δε φοβάται.

#3
knasos

Κι εγώ όπως το λέει ο μονογενής το ξέρω. Κυκλοφορούν επίσης στην ίδια σειρά: Κύλησε ο ντέιντζερους και βρήκε το παπάκι, τα ράστα δεν κάνουν τον παπά, τόνα χέλι πνίγει τάλλο και τα δυο τον πρόσκοπο και άλλα τέτοια τιραμισουρεαλιστικά.

#4
poniroskylo

Ουκρανός μαν πάει για βέρι. Στρίβει γωνία, βλέπει λίτες σε μπεζ Άστρα, μπαίνει σε πολυκατοικία, αφήνει το σταφ σε γλάστρα στην είσοδο, βγαίνει, πέφτει πάνω στο ζάκι που του λέει: «ρεμάλ ναμμ, τιγκανά, το μπεζ το Αστρα είναι τίγκα στους λίτες. Απάντηση: καθαρός Ουκρανός Άστρα μπεζ δεν φοβαται.

#5
VAG

Ρε πονηρέ κι εσύ βρωμόστομε το κάρο στη φωτό είναι καντέτ νομίζω. Προτείνω να διορθωθεί το λήμμα σε «καθαρός Ουκρανός όπελ καντέτ μπεζ δεν φοβάται»

#6
dryhammer

Το συγκεκριμένο όχημα της φωτο είναι Vauxhall Astra Mk2 αυτό που εμείς το ξέραμε σαν Opel Κadette «E» άλλο από το Opel Astra