Είναι γνωστό από την αρχαιότητα ότι ο άνθρωπος, όταν είναι τσακωμένος με τα σαπούνια, είναι παραγωγός των πλέον βρωμερών οσμών που έχουν καταγραφεί στο γνωστό σύμπαν. Αυτό που ταλαιπωρεί όμως ακόμη τους επιστήμονες αλλά και τους ερασιτέχνες είναι το κατά πόσον τα πρωτεία στον άτυπο αυτό διαγωνισμό μπόχας κατέχουν τελικώς οι άντρες ή οι γυναίκες.

Ξεκινώντας, θα ήθελα να καταθέσω ότι από την βρεφική ηλικία ξεκινάει η παραγωγή απίστευτης μπόχας, την οποία οι δυστυχείς αποδέκτες δεν μπορούν να εκτιμήσουν δεόντως διότι είναι στις περισσότερες περιπτώσεις οι (ευτυχείς;) γονείς του μποχοπαραγωγού βρέφους και άρα μη αντικειμενικοί κριτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκδοση κωλίλας είναι ανεξάρτητη φύλου (gender-neutral για τους αγγλομαθείς), αλλά από τη νηπιακή ηλικία και όσο το άτομο βαδίζει προς την ενηλικίωση, η παραγωγή μπόχας εξειδικεύεται μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όπως ίσως είναι αναμενόμενο, η εξέλιξη της προαναφερθείσας μπόχας συνεχίζει να είναι κοινή σε άνδρες και γυναίκες και επιτείνεται από την ύπαρξη ταρζανιδίων (εντάξει, πιο συχνά σε άνδρες λόγω τριχοφυίας, αλλά... τέσπα, δεν θέλω να μπω στο θέμα αυτό...).

Σε εκτενείς έρευνες διακεκριμένων επιστημόνων έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η μουνίλα σ' όλες τις εκδοχές της είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η μποχοπαραγωγική δεινότητα των γυναικών, με κορωνίδα την «των τελευταίων ημερών της περιόδου μουνίλα (καμένο ντουί)». Η συγκεκριμένη μπόχα έχει οδηγήσει τους άντρες στην εφεύρεση ειδικών αντιμποχικών τεχνικών (βλ. τεστ ντράιβ) προς αποφυγήν δυσάρεστων εκπλήξεων.

Σ' ό,τι αφορά τους άντρες τα πράγματα είναι περιέργως πιο πολύπλοκα. Ενώ στις γυναίκες γίνεται λόγος για διαφορετικά είδη της ίδιας μπόχας (μουνίλα), στους άντρες υπάρχουν διαφορετικά είδη, των οποίων το τυρί αποτελεί τη ναυαρχίδα και αποστωμοτική απάντηση στις γυναίκες για λόγους που εξηγούνται παρακάτω. Έτσι, η ανδρική προσπάθεια ξεκινάει από την generic βαρβατίλα. (κατά ironick: Xμμμ, λοιπόν, η μυρουδιά της βαρβατίλας είναι κάτι που σε παίρνει από τα μούτρα, ξεπερνά την ιδρωτίλα, θέλω να πω δεν είναι απλή ιδρωτίλα, είναι συνολικότερη απλυσιά (ποδαρίλα, κωλίλα, αρχιδίλα, πουτσίλα, απλυτοτζηνίλα, τσιγαρίλα, τσίκνα στα ρούχα, μαλλίλα) σε συνδυασμό με τις εκκρίσεις τεστοστερόνης από κάθε πόρο και αδένα του δέρματος. Η βαρβατίλα σαφώς ξεφεύγει από απλή μυρουδιά, είναι στενότατα συνδεδεμένη με όλο το πορτραίτο που έδωσε ο Κνάσος. Πχ. δεν νοείται βαρβατίλα σε έναν λεπτοκαμωμένο άτριχο ξενερωτούλη άντρα. Κι ας μυρίζει αυτός κάτι από τα παραπάνω ή όλα μαζί. - και ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε με μία τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση άλλωστε...) Μεγάλο μέρος και μυστικό συστατικό της επιτυχίας της βαρβατίλας είναι βέβαια η ύπαρξη ουρδεσάνς, πολλώ δε μάλλον της ίδιας της ούρδας. Η ούρδα και η προαναφερθείσα εσάνς σχετίζεται κυρίως με τ' αρχίδια, αλλά η τελειότης επιτυγχάνεται διά του πέους.

Το φαινόμενο της αλμυρόπουτσας είναι η ένδειξη και το υπόβαθρο θα λέγαμε για την παραγωγή τυριού, αυτού που στην πρωτοποριακή εργασία του ο χρήστης bladerunner82 αποκάλεσε φετέισον. Η συνταγή για την παραγωγή τυριού είναι πολύπλοκη και επίπονη. Μία βασική διαφορά μεταξύ της τοπ μουνίλας (καμένο ντουί) και του τυριού εστιάζεται ακριβώς στο γεγονός ότι η μεν πρώτη είναι αυτοπαραγώμενη, το δε δεύτερο χρειάζεται την συνεχή κι επίμονη προσπάθεια εκ μέρους του ανδρός. Η απλυσιά σε συνδυασμό με την μη αλλαγή σώβρακου για περίοδο που κυμαίνεται από 2 εβδομάδες μέχρι και 3 μήνες (ανάλογα με την ωρίμανση που επιθυμεί να πετύχει ο παραγωγός) είναι βασικά συστατικά και πλαισιώνονται από μία σειρά άλλων ενεργειών όπως η ειδική διατροφή με αλλαντικά (ο παστουρμάς δε βλάπτει) και αλκοόλ και βέβαια η απουσία τινάγματος του πέους μετά την ούρηση, ώστε να μη χαθούν από την τυροπαραγωγική διαδικασία οι πολύτιμες τελευταίες σταγόνες ούρων.

Το τυρί μπορεί να διαφέρει από παραγωγό σε παραγωγό ως προς την υφή, τη σκληρότητα (οι περισσότερες ποικιλίες είναι του είδους «αλοιφή» ή «spread»), το χρώμα (λευκό ως μπεζάκι) και βέβαια την οσμή, για να μη μιλήσουμε για τη γεύση και χαθεί κάθε έννοια σεβασμού και σοβαρότητος προς το κοινό και τους θεσμούς... Σε κάθε περίπτωση πάντως, το προκύπτον μείγμα είναι εκρηκτικό, ιδίως αν συνδυάζεται με την ύπαρξη ούρδας και ταρζανιδίων στο ίδιο πακέτο. Η τελευταία αυτή περίπτωση απλά δεν παλεύεται και είναι εκτός οποιουδήποτε συναγωνισμού.

Τέλος, το τυρί επιδρά καταλυτικά σε 4 αισθήσεις (όσφρηση, γεύση, όραση και αφή) ενώ το καμένο ντουί στην καλύτερη περίπτωση σε 2 (όσφρηση και γεύση). Η ακοή επηρεάζεται παρομοίως και από τις δύο μπόχες.

Για τους επίδοξους τυροπαραγωγούς, αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν αποκλειστική προϋπόθεση για Α' ποιότητος προϊόν αποτελεί η μη ύπαρξη περιτομής, αν και έχουν καταγραφεί και συμπαθητικές προσπάθειες από τους «κομμένους».

σλανγκασίστ - πνευματική μητέρα: ironick (ευχαριστώ)

αατα

- Αγάπη μου, θα μου κάνεις μία πίπα;
- Μπα, νηστεύω τα γαλακτοκομικά.
- Ε;
- Εξ και ξερός...

Έχεις καλύτερο ορισμό; Πρόσθεσέ τον!

Δημοσιεύτηκε
Τελευταία επεξεργασία

#1
GATZMAN

Αψογος, ο άψογος. Ετς! Έγκαιρη άφιξη. Πριν την Κυριακή της Τυρινής!

#2
GATZMAN

Καλά και σταφύλια ήφερες; Δεν το πιστεύω.

#3
Vrastaman

Η καλή ωρίμανση αργεί! Σπεκ!

#4
GATZMAN

@acg: Ετσι πρόλαβες κι αυτόν που μπορεί να παιρνε το σημερινό request του Παυλέα από το ΔΠ για κεφαλοτύρι . Οπότε είσαι μπροστά απ' τους ανταγωνιστές στα γαλακτοκομικά.

#5
iron

ε ρε πούστη, τό' ξερα, τέλειο, τέλειο, τέλειο, χαχαχα!! χρήζει αποστηθίσεως! ώ ρε σεξιστικό ζήτημα που εγείρεται τώρα! τύφλα νά 'χει ο Βερμουδιάρης
αλλά και συ Γκατς, το πρώτο σχόλιο σου άλλο πράμα...

τρώγεται δε μετά το φαγητό, για χώνεψη.

μπράβομπράβο, μπορώ να πέσω ήσυχη για ύπνο απόψε. θα δω όμως όνειρα γλυκά;...

#6
iron

έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί πολλοί άνθρωποι δεν τρώνε φέτα και μαλακά τυριά

#7
poniroskylo

Μπλιαχ, ρε πστ!. Μπλιαχ τα πάντα όλα! Πάρε πέντε!

#8
Vrastaman

Battle of the Titans: Τώρα ήρθε η ώρα για τους ακροατές να ψηφίσουν, με το χέρι στη καρδία, πιο ζέχνει περισσότερο: τυρί ή ντουί;
Αν ακούει το Βουκουρέστι παρακαλείται να στήσει κάλπη!

#9
jesus

το λήμμα το βρήκα αρκούντως κάτω από το 80% κ στις δύο κατηγορίες, πράμα ανεξήγητο. βραβείο τρόμπελ, θείο...

#10
GATZMAN

@βραστα: Πολύ εύστοχη επιλογή να χρησιμοποιήσεις εδώ τη λέξη Βουκουρέστι, αντί της λέξης Ρουμανίας, ή Ρουμάνος, αφού παραπέμπει α)σε αγελαδινό τυρί (βου) και β) σε τυρόπιτα κουρού (κουρ)
Βου κύριε φυλακή τω στόματι μου

#11
Vrastaman

@ acg: Ο Χεσούς εμμέσως η σαφώς σε κατηγορεί ότι έχει ενδώσει στο Ψώλλυγουντ. Πρόσεχε σύντεχνε, γιατί λέγεται ότι έχει τη τάση να δένει ανθρώπους χεροπόδαρα à la Κουρδιστό Πορτοκάλι και να τους υποβάλλει σε endless loops ταινιών του Ταρκόφσκι!

@Gatzman κερδίζεις το Kavli Prize αρρωστημένης πλην ιδιοφυούς φαντασίας! Σπεκ, Mrs Robinson!

#12
Galadriel

Αυτά είναι! Το κορυφαίο λήμμα για να αρχίσω μια όμορφη μέρα στο γραφείο (είναι πρωί και μόλις κατέβηκε μια γουλιά καφέ στο στομάχι μου - η καφεΐνη δεν κάνει καλό, πάω να την βγάλω). Εμπεριστατωμένος και αηδιαστικός όσο δεν πάει (extra bonus).

#13
pavleas

la qualité du fromage.
Ταιριάζει πολύ και με μαύρο βιολογικό κριθαράκι που μπορούμε να συλλέξουμε ανάμεσα από τα ποδοδάχτυλα.

#14
iron

Μες, εμένα πέτυχε τον καφέ μου το κριθαράκι του παυλέα ρε πστ μου! ωωωωχ...

#15
iron

πάντως ο χεσούς, αν μη τι άλλο έχει δίκιο.

#16
acg

Κι εκει που νομιζεις οτι το σιχαμα εχει χτυπησει κοκκινα και εχεις πετυχει το απολυτο ζενιθ της μποχας, ερχεται ο Παβλεας με το βιολογικο του κριθαρακι και δειχνει το δρομο προς την πραγματικη τελειοτητα της μποχας. Δακρυα χαρας και συγκινησης τρεχουν στα μαγουλα μου, διοτι πατωντας στους ωμους γιγαντων (ιρονικ) κατα τη Νευτωνια ρηση, συνετελεσα στην περιγραφη της απολυτης μποχας και δανεισα με τη σειρα μου τους δικους μου ωμους στον συναγωνιστη Παβλεα για να δημιουργησει. αατα.

#17
GATZMAN

Ατλαντες και η ironick κσι ο acg.

#18
lxar

Ακαταμάχητο το φαγητό που ινστρούχτορες του ουουου.σλανγκ.χελλάς προτείνουν. Τυρί μπουτίσιο με μαύρο βιολογικό κριθαράκι μικρόκοκκο γαρνιρισμένο με κανταϊφι κατσαρόξανθο τζιβωτό με μπιζελάκια άρρωστης μύτης και περιχυμένο με σωματέλαιο κάθιδρου υπέρβαρου που πήγε για τζόκινγκ. Επιδόρπιο: παχιά απο πέος σε αγρανάπαυση εβδομάδων με σιρόπι κερήθρας αυτιού

#19
iron

Μες!!!!!!! Δικόζ μας είναι αυτός!

#20
aias.ath

Γιὰ ὅποιον διαβάζει γερμανικά, συνιστῶ ἀνεπιφυλλάκτως τὸ ἐμεσιούργημα τῆς κ. Charlotte Roche μὲ τίτλο «Feuchtgebiete» (=ὑγρὲς περιοχές). Ὁ ρεαλισμὸς τῆς περιγραφῆς τῶν καταφανῶς ψευδῶν χειρισμῶν της μὲ ὅλες τὶς ὑγρὲς τρῦπες της, τὰ ἐκκρίματα καὶ τὰ ἀπόβλητά τους, προκαλεῖ ἀναγοῦλα καὶ στὸν ἀνθεκτικότερο. Εἶναι κανεὶς γιὰ κόντρες;

#21
Khan

Εὖ γε ὦ Θρασύμηδες!

#22
Vrastaman

Gorgon Zola!

#23
Επισκέπτης

Kαι όταν ο θεός μοίραζε πούτσες αυτός άκουσε μπουγάτσες και ζήτησε μιά μισή με τυρί...

#24
iron

ωχ ρε αίας! με το μήδι σου αυτό πήρατε το αίμα σας πίσω για όλες τις -ίλες και τα ροζ και τα καφέ μας! πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωωωωωωωωωωω! το έχει δει η Μες αυτό;

#25
TOTINA

Η αγαπημένη βρισιά των τσιγγάνων γυναικών είναι «ε, που να φας το τυρί του άντρα σου» (δεν θυμάμαι πώς το λένε στα γύφτικα, αλλά η ακριβής μεταφραση ειναι αυτη)

#26
GATZMAN

Ε... σήμερα της Τυρινής, το λήμμα αυτό έχει την τιμητική του

#27
iron

και στα αγγλικάτο ίδιο.

#28
MXΣ

Hθικό Δίδαγμα: Αγορίνες, να πλένετε το πουλάκι σας γιατί οι γυναίκες, συνήθως, αηδιάζουν.

#29
earendil_ath

Στο 1:50 τρώει το βιολογικό κριθαράκι του

#30
patsis

Αν πιστεύετε ότι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να προσποιηθείτε ότι πάσχετε από φυματίωση για να αποφύγετε τον πόλεμο, μπορείτε να δείτε οδηγίες εδώ (στα αγγλικά).

#31
vikar

Δεν ήταν και η πιο πετυχημένη παρτούζα. Οι μισοί έπαιζαν και έριχναν χαρτιά. Κάποιοι έπιναν. Η Πένυ [...] μάζεψε καμιά δεκαπενταριά άτομα στην κρεβατοκάμαρα, από τα οποία τέσσερα ήταν φαντάροι που τους κουβάλησαν τελευταία στιγμή από το πάρκο, ως happening. Ένας δεν ήθελε να βγάλει τα ρούχα του, έναν άλλον τον έστειλαν να πλυθεί να του φύγουν τα τυριά.

(Θ. Γρηγοριάδης, «Το Παρτάλι», Πατάκης, 2001)

#32
Galadriel

Επικό ορντέβρ σε μενού γερμανικής μπυραρίας της αντιβασιλεύουσας: «Το τυράκι του Θανάση». Θα σας γελάσω αν τον έλεγαν Θανάση το μαγαζάτορα, δε θυμάμαι καλά το όνομα, θυμάμαι στάνταρ το τυράκι. Επίσης δε θυμάμαι τι τυράκι ήτανε αυτό, μάλλον μοτσαρέλα, δε θυμάμαι όμως σίγουρα. Αξέχαστο θα μου μείνει.

#33
deinosavros

(ωχ κι είχα κανονίσει με παρέα να πάμε σε μπυραρία αύριο)

#34
iron

(ε και συ, μην πάρεις τυριά, πάρε ποικιλία αλλαντικών...)

#35
deinosavros

(Ρε α παράτα μας. Αλλαντικά δεν είναι εκείνα τα κρεατένια μακρουλά κυλινδρικά;)

#36
iron

(έχει και σε φέτες, αν προτιμάς...)

#37
deinosavros

(κατά το παλιό ανέκδοτο; Εφκαριστώ ντεν τα πάρω, μπλιαξ)

#38
iron

(όχι δεν το συνεχίζω, άσε)

#39
Galadriel

Γιατί τι έχουν τα κρεατένια μακρουλά κυλινδρικά; Ειδικά άμα είναι και πικάντικα μιαμ (μην μπερδέψουμε το βούρτσμπουργκ με το πούτσμπουργκ μόνο).

#40
MXΣ

Πως ξέχασες και τα τ. πουτσμπουργκ;

#41
Rebelais

Μαλάκα μου, μετά από τέτοιο λήμμα, κάνεις να γαμήσεις μήνες. Μακράν η πιο αηδιαστική, πλην εμπεριστατωμένη διατριβή του σλανγκρ.

#42
Khan